De nieuwe Smart DFE voor de FP790-verpakkingspers van Fujifilm is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen het R&D-team van Fujifilm en de gespecialiseerde softwareontwikkelaars van HYBRID.

Flexibele verpakkingsmarkt

"De webgebaseerde, openarchitectuur-productieworkflow is gebaseerd op bewezen technologie en biedt geautomatiseerde prepress-functionaliteit om ervoor te zorgen dat de Jet Press FP790-pers snellere doorlooptijden en maximale productiviteit biedt en lagere bedrijfskosten", stelt Fujifilm. "Deze samenwerking zal zorgen voor maximale productie-efficiëntie en output van de hoogste kwaliteit die nodig is om te voldoen aan de steeds groeiende eisen van de flexibele verpakkingsmarkt, nu en in de toekomst", zegt Manual Schrutt, head of Packaging bij Fujifilm Graphic Systems EMEA.

Presentatie op Interpack

De Jet Press FP790 digitale inkjet pers is volgens Fujifilm ontwikkeld om de hoogste kwaliteit te leveren voor een breed scala aan flexibele verpakkingstoepassingen en voldoet aan de wettelijke vereisten van de sector. De machine werkt op inkjet-printtechnologieën op waterbasis. De pers kan meer dan 90 procent van het Pantone-kleurengamma reproduceren, biedt twee witte inkjet-kanalen voor afdrukken met een hoge witte opaciteit en levert 1200 x 1200 dpi beeldreproductie.

Fujifilm zal de nieuwe Jet Press FP790 presenteren op Interpack 2023 in Düsseldorf.

De nieuwe Smart DFE voor de FP790-verpakkingspers van Fujifilm is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen het R&D-team van Fujifilm en de gespecialiseerde softwareontwikkelaars van HYBRID."De webgebaseerde, openarchitectuur-productieworkflow is gebaseerd op bewezen technologie en biedt geautomatiseerde prepress-functionaliteit om ervoor te zorgen dat de Jet Press FP790-pers snellere doorlooptijden en maximale productiviteit biedt en lagere bedrijfskosten", stelt Fujifilm. "Deze samenwerking zal zorgen voor maximale productie-efficiëntie en output van de hoogste kwaliteit die nodig is om te voldoen aan de steeds groeiende eisen van de flexibele verpakkingsmarkt, nu en in de toekomst", zegt Manual Schrutt, head of Packaging bij Fujifilm Graphic Systems EMEA.De Jet Press FP790 digitale inkjet pers is volgens Fujifilm ontwikkeld om de hoogste kwaliteit te leveren voor een breed scala aan flexibele verpakkingstoepassingen en voldoet aan de wettelijke vereisten van de sector. De machine werkt op inkjet-printtechnologieën op waterbasis. De pers kan meer dan 90 procent van het Pantone-kleurengamma reproduceren, biedt twee witte inkjet-kanalen voor afdrukken met een hoge witte opaciteit en levert 1200 x 1200 dpi beeldreproductie.Fujifilm zal de nieuwe Jet Press FP790 presenteren op Interpack 2023 in Düsseldorf.