Het Japanse Fujifilm maakt zich klaar om zijn klanten in een partnership met Infigo een uitgebreid web-to-print-pakket aan te bieden voor zijn Jet Press FP790 voor soepele verpakkingen. "We zijn verheugd om samen te werken om complete end-to-endoplossingen te kunnen bieden aan klanten. Infigo's web-to-printoplossing past perfect in onze digitale strategie en we zijn ervan overtuigd dat deze workflowaanvulling blijvend toegevoegde waarde zal bieden voor onze apparatuur en onze klanten tijdens onze evolutie binnen de verpakkingsmarkt", zegt Ralf Petersen, Workflow & Solution consultant Packaging bij Fujifilm EMEA.

Evolutie in de vraag

De Jet Press FP790, die sinds 2021 op de markt is, is geschikt voor kleinere oplages, kortere levenscycli, striktere levertermijnen, enz. "We hebben gemerkt dat er onder Infigo-klanten een groeiende vraag is naar zeer kleine printoplagen, wat uiteindelijk neerkomt op digitale printoplossingen die deze toenemende vraag moeten aankunnen. En deze vraag zal alleen maar doorzetten", zegt Paul Bromley, hoofd mondiale verkoop bij Infigo.

"Printserviceproviders moeten in toenemende mate omschakelen naar het produceren van meer unieke printopdrachten in plaats van een grote hoeveelheid identieke opdrachten. We noemen dat '1.000.000 x1 in plaats van 1x 1.000.000'. De samenwerking met Fujifilm stelt Infigo in staat om zijn klanten verder te helpen met deze verandering", zegt Christopher Minn, hoofd mondiale marketing bij Infigo.

Het Japanse Fujifilm maakt zich klaar om zijn klanten in een partnership met Infigo een uitgebreid web-to-print-pakket aan te bieden voor zijn Jet Press FP790 voor soepele verpakkingen. "We zijn verheugd om samen te werken om complete end-to-endoplossingen te kunnen bieden aan klanten. Infigo's web-to-printoplossing past perfect in onze digitale strategie en we zijn ervan overtuigd dat deze workflowaanvulling blijvend toegevoegde waarde zal bieden voor onze apparatuur en onze klanten tijdens onze evolutie binnen de verpakkingsmarkt", zegt Ralf Petersen, Workflow & Solution consultant Packaging bij Fujifilm EMEA. De Jet Press FP790, die sinds 2021 op de markt is, is geschikt voor kleinere oplages, kortere levenscycli, striktere levertermijnen, enz. "We hebben gemerkt dat er onder Infigo-klanten een groeiende vraag is naar zeer kleine printoplagen, wat uiteindelijk neerkomt op digitale printoplossingen die deze toenemende vraag moeten aankunnen. En deze vraag zal alleen maar doorzetten", zegt Paul Bromley, hoofd mondiale verkoop bij Infigo. "Printserviceproviders moeten in toenemende mate omschakelen naar het produceren van meer unieke printopdrachten in plaats van een grote hoeveelheid identieke opdrachten. We noemen dat '1.000.000 x1 in plaats van 1x 1.000.000'. De samenwerking met Fujifilm stelt Infigo in staat om zijn klanten verder te helpen met deze verandering", zegt Christopher Minn, hoofd mondiale marketing bij Infigo.