Het vijfdaagse evenement is gratis toegankelijk en brengt presentaties en opinies van fabrikanten, drukkers, grafimediaondernemers, ontwerpers, analisten, enz. van over de hele wereld. De sprekers worden ingedeeld in 5 categorieën:

12 oktober - Young Guns in Print

13 oktober - Industrial Print

14 oktober - Wide Format Print

15 oktober - Packaging and Labels

16 oktober - Commercial Print

De seminarieprogramma's duren quasi de hele dag. U zal er dus veel tijd voor moeten uittrekken of heel zorgvuldig moeten selecteren op relevante onderwerpen en sprekers. Dat wordt geen gemakkelijk karwei. Het samenbrengen van zoveel sprekers, is wel een huzarenstukje.

Voor meer informatie over programma en sprekers, surf naar de website.

Het vijfdaagse evenement is gratis toegankelijk en brengt presentaties en opinies van fabrikanten, drukkers, grafimediaondernemers, ontwerpers, analisten, enz. van over de hele wereld. De sprekers worden ingedeeld in 5 categorieën:12 oktober - Young Guns in Print13 oktober - Industrial Print14 oktober - Wide Format Print15 oktober - Packaging and Labels16 oktober - Commercial PrintDe seminarieprogramma's duren quasi de hele dag. U zal er dus veel tijd voor moeten uittrekken of heel zorgvuldig moeten selecteren op relevante onderwerpen en sprekers. Dat wordt geen gemakkelijk karwei. Het samenbrengen van zoveel sprekers, is wel een huzarenstukje.Voor meer informatie over programma en sprekers, surf naar de website.