Vanwege de aanhoudende COVID-19 pandemie en de vrees voor een lager aantal bezoekers, krijgen alle deelnemende bedrijven korting op de deelnamevoorwaarden. Daarnaast is er een tijdelijk speciaal beëindigingsrecht voor alle exposanten die niet kunnen of willen deelnemen.

"Wij hebben alle begrip voor de bedenkingen en zorgen van onze exposanten in de huidige situatie. Aan de andere kant hebben we ook feedback gekregen over hoe belangrijk persoonlijke uitwisseling is voor onze klanten en welke betekenis interpack heeft voor de verwerkings- en verpakkingsindustrie. In dit opzicht zijn wij van mening dat wij met ons aanbod de belangen van alle betrokken partijen het beste kunnen beschermen en willen wij onze partners bedanken voor hun constructieve samenwerking", aldus projectdirecteur Thomas Dohse.

interpack 2021 zal plaatsvinden met een reeds in het veld getest hygiëne- en infectiebeschermingsconcept, waardoor exposanten en vakbezoekers elkaar veilig kunnen ontmoeten in de beurshallen.

Vanwege de aanhoudende COVID-19 pandemie en de vrees voor een lager aantal bezoekers, krijgen alle deelnemende bedrijven korting op de deelnamevoorwaarden. Daarnaast is er een tijdelijk speciaal beëindigingsrecht voor alle exposanten die niet kunnen of willen deelnemen."Wij hebben alle begrip voor de bedenkingen en zorgen van onze exposanten in de huidige situatie. Aan de andere kant hebben we ook feedback gekregen over hoe belangrijk persoonlijke uitwisseling is voor onze klanten en welke betekenis interpack heeft voor de verwerkings- en verpakkingsindustrie. In dit opzicht zijn wij van mening dat wij met ons aanbod de belangen van alle betrokken partijen het beste kunnen beschermen en willen wij onze partners bedanken voor hun constructieve samenwerking", aldus projectdirecteur Thomas Dohse.interpack 2021 zal plaatsvinden met een reeds in het veld getest hygiëne- en infectiebeschermingsconcept, waardoor exposanten en vakbezoekers elkaar veilig kunnen ontmoeten in de beurshallen.