In tijden van schaarste, onzekerheid en oplopende kosten kan de dynamiek van de tweedehands machinemarkt nauwelijks onderschat worden. "We weten dat er nog een enorm potentieel zit in een tweedehands Gallus-machine", zegt Giuseppe Gallelli, hoofd van de business unit Gallus Classics. Zijn team is gespecialiseerd in refurbished labelpersen, originele onderdelen en specifieke service voor oudere machinesystemen.

Afhankelijk van het model en de omstandigheden kan op een gereviseerde pers zes of twaalf maanden fabrieksgarantie worden gegeven.

Upgrades en reparaties

"Elke retrofit die door het Gallus Classics-team wordt uitgevoerd, heeft voor levering een 360°-machinecontrole met succes doorstaan en voldoet aan alle vooraf gedefinieerde productnormen. Dit zorgt ervoor dat het gebruikte Gallus machinesysteem voldoet aan de technische eisen en maximale veiligheid", stelt Gallelli.

Het dienstenaanbod van Gallus Classics omvat niet alleen upgrades, retrofits en individuele reparaties van oudere machinesystemen, maar ook revisies en reparaties van drukmachines, de verhuur van offsetdrukeenheden of de vervanging van offsetrollen en hun renovatie.

In tijden van schaarste, onzekerheid en oplopende kosten kan de dynamiek van de tweedehands machinemarkt nauwelijks onderschat worden. "We weten dat er nog een enorm potentieel zit in een tweedehands Gallus-machine", zegt Giuseppe Gallelli, hoofd van de business unit Gallus Classics. Zijn team is gespecialiseerd in refurbished labelpersen, originele onderdelen en specifieke service voor oudere machinesystemen. Afhankelijk van het model en de omstandigheden kan op een gereviseerde pers zes of twaalf maanden fabrieksgarantie worden gegeven."Elke retrofit die door het Gallus Classics-team wordt uitgevoerd, heeft voor levering een 360°-machinecontrole met succes doorstaan en voldoet aan alle vooraf gedefinieerde productnormen. Dit zorgt ervoor dat het gebruikte Gallus machinesysteem voldoet aan de technische eisen en maximale veiligheid", stelt Gallelli.Het dienstenaanbod van Gallus Classics omvat niet alleen upgrades, retrofits en individuele reparaties van oudere machinesystemen, maar ook revisies en reparaties van drukmachines, de verhuur van offsetdrukeenheden of de vervanging van offsetrollen en hun renovatie.