De 'Gallus One' is gebouwd op het bekende Labelmaster-platform van Gallus. Het gaat om een 340 mm brede roll-to-roll UV-inkjet inline etikettenpers die printsnelheden tot 70 meter per minuut haalt.

Frank Schaum, de CEO van de Gallus Group, duidt de 'Gallus One' als een belangrijke toevoeging aan het portfolio van de groep. Gallus biedt nu conventionele, hybride en digitale oplossingen voor de labelmarkt aan.

Cloudtechnologie

De nieuwe labelpers is volgens Gallus uitgerust met het hoogste beschikbare automatiseringsniveau en de meest concurrerende TCO (Total Cost of Ownership of de totale eigendomskosten). De 'Gallus One' is tevens voorzien van geïntegreerde cloudtechnologie. Dat biedt mogelijkheden voor installatie op afstand, online monitoring en standaardisatie.

De digitale pers is ontwikkeld in samenwerking met Heidelberg. Zo werden de inkttestlaboratoria van het moederhuis ingezet om digitale inkten te ontwikkelen, specifiek voor de Fuji Dimatix-printkoppen van de 'Gallus One'. De nieuwe pers is ook compatibel met de cloudgebaseerde Prinect-workflowsoftware van Heidelberg.

Gallus bouwt 'Experience Center' in Zwitserland

Frank Schaum, de CEO van de Gallus Group, kondigt tevens de bouw aan van een nieuw 'Gallus Experience Center' in het Zwitserse St. Gallen, nabij het hoofdkantoor van de groep. Het nieuwe centrum zou eind dit jaar opengaan. "Als onderdeel van onze visie om 'de labelindustrie van de toekomst' te realiseren, is de nieuwe faciliteit speciaal ontworpen om samenwerking in de hele branche te bevorderen", stelt Schaum.

De 'Gallus One' is gebouwd op het bekende Labelmaster-platform van Gallus. Het gaat om een 340 mm brede roll-to-roll UV-inkjet inline etikettenpers die printsnelheden tot 70 meter per minuut haalt.Frank Schaum, de CEO van de Gallus Group, duidt de 'Gallus One' als een belangrijke toevoeging aan het portfolio van de groep. Gallus biedt nu conventionele, hybride en digitale oplossingen voor de labelmarkt aan.De nieuwe labelpers is volgens Gallus uitgerust met het hoogste beschikbare automatiseringsniveau en de meest concurrerende TCO (Total Cost of Ownership of de totale eigendomskosten). De 'Gallus One' is tevens voorzien van geïntegreerde cloudtechnologie. Dat biedt mogelijkheden voor installatie op afstand, online monitoring en standaardisatie.De digitale pers is ontwikkeld in samenwerking met Heidelberg. Zo werden de inkttestlaboratoria van het moederhuis ingezet om digitale inkten te ontwikkelen, specifiek voor de Fuji Dimatix-printkoppen van de 'Gallus One'. De nieuwe pers is ook compatibel met de cloudgebaseerde Prinect-workflowsoftware van Heidelberg.