De Diamond Core Series vormen het hart van elke Gallus Labelfire. Die drukeenheid is uitgerust met de printkoppen Samba van Fujifilm en heeft een resolutie van 1200 x 1200 dpi. De serie Labelfire Diamond Core die beschikbaar is in vier- en zevenkleurenuitvoeringen, haalt een productiesnelheid tot 70 m/min en kan uiteenlopende dragers bedrukken. De printeenheid kan optioneel ook uitgerust worden met printkoppen om wit te drukken.

De nieuwe generatie van de etikettenpersen Labelfire Diamond Core biedt vier configuraties van de UV- of hybride inkjetpers, met de naam van D1 tot D4. Gallus wil zo een oplossing bieden voor elk type van drukkerij, wat ook de bedrijfservaring en -behoeften zijn. De producent onderstreept dat hij een volledige dienstverlening aanbiedt: "Bij de aankoop van deze machine is het volledige onderhoud voor het eerste bedrijfsjaar in de prijs inbegrepen. Vervolgens kunnen onze klanten kiezen uit drie forfaits voor de basisservice met de optie van een flexibele uitbreiding - dat gaat van het basistarief tot het pack 'gegarandeerde gemoedsrust'", zegt Thomas Schweizer, hoofd Business Management bij Gallus.

Gallus Labelfire D1 en D2: digitale productie op industriële schaal

De UV-inkjetpersen Gallus Labelfire D1 en D2 drukken op industriële schaal, direct van rol op rol. Met of zonder wit. Ze zijn geschikt voor elke drukkerij die geen afwerking in lijn nodig heeft. Het instapmodel, de vierkleuren Labelfire D1, leent zich voor de productie van etiketten op kleine oplagen. Voor opdrachten die bijzondere kleuren vereisen, wordt de zevenkleuren Labelfire 2 aangeboden (CMYK - groen + oranje + violet). Met die zeven kleuren kan de D2 tot 94 procent van de kleuren in het gamma Pantone Plus reproduceren.

Gallus Labelfire D3 en D4: geïntegreerde afwerking

De twee modellen D3 en D4 zijn uitgerust met een flexo-eenheid en een snijeenheid zodat een opdracht, van de drukvoorbereiding tot de afwerking, in één doorgang afgewerkt kan worden. Het is mogelijk om het systeem uit te rusten met extra eenheden om de dragers te lamineren, te vernissen of er films op aan te brengen.

De Diamond Core Series vormen het hart van elke Gallus Labelfire. Die drukeenheid is uitgerust met de printkoppen Samba van Fujifilm en heeft een resolutie van 1200 x 1200 dpi. De serie Labelfire Diamond Core die beschikbaar is in vier- en zevenkleurenuitvoeringen, haalt een productiesnelheid tot 70 m/min en kan uiteenlopende dragers bedrukken. De printeenheid kan optioneel ook uitgerust worden met printkoppen om wit te drukken.De nieuwe generatie van de etikettenpersen Labelfire Diamond Core biedt vier configuraties van de UV- of hybride inkjetpers, met de naam van D1 tot D4. Gallus wil zo een oplossing bieden voor elk type van drukkerij, wat ook de bedrijfservaring en -behoeften zijn. De producent onderstreept dat hij een volledige dienstverlening aanbiedt: "Bij de aankoop van deze machine is het volledige onderhoud voor het eerste bedrijfsjaar in de prijs inbegrepen. Vervolgens kunnen onze klanten kiezen uit drie forfaits voor de basisservice met de optie van een flexibele uitbreiding - dat gaat van het basistarief tot het pack 'gegarandeerde gemoedsrust'", zegt Thomas Schweizer, hoofd Business Management bij Gallus.De UV-inkjetpersen Gallus Labelfire D1 en D2 drukken op industriële schaal, direct van rol op rol. Met of zonder wit. Ze zijn geschikt voor elke drukkerij die geen afwerking in lijn nodig heeft. Het instapmodel, de vierkleuren Labelfire D1, leent zich voor de productie van etiketten op kleine oplagen. Voor opdrachten die bijzondere kleuren vereisen, wordt de zevenkleuren Labelfire 2 aangeboden (CMYK - groen + oranje + violet). Met die zeven kleuren kan de D2 tot 94 procent van de kleuren in het gamma Pantone Plus reproduceren.De twee modellen D3 en D4 zijn uitgerust met een flexo-eenheid en een snijeenheid zodat een opdracht, van de drukvoorbereiding tot de afwerking, in één doorgang afgewerkt kan worden. Het is mogelijk om het systeem uit te rusten met extra eenheden om de dragers te lamineren, te vernissen of er films op aan te brengen.