De set Gallus UVF01-inkten werd ontwikkeld om op de hybride pers Gallus Labelfire 340 gebruikt te worden. Daardoor kunnen de voordelen van digitale druk (kleine oplagen, vereenvoudigde aanmaak van verschillende versies, personalisatie, minder afval, minder opslagruimte) tot de verpakkingen voor cosmeticaproducten uitgebreid worden.

Inkjet-labelpers

"De inkten werden ontwikkeld om tegemoet te komen aan de behoeften van de producenten van tubes. Die hebben een set hoogwaardige en betaalbare UV-inkten nodig, in een ruim kleurengamma en duurzaam genoeg om op vouwverpakkingen en gelamineerde tubes toegepast te kunnen worden", zegt Thomas Schweizer, head of Business Management bij Gallus.

Op de verpakkingsbeurs Interpack zal Gallus ook stalen tonen die met zijn digitale etikettenpers Gallus One (die in augustus 2022 voorgesteld werd) vervaardigd zijn. De Gallus One, die op het platform van de Gallus Labelmaster gebouwd is, is een inkjet-UV-rollenpers met een drukbreedte van 340 mm. De pers haalt een druksnelheid tot 70 meter per minuut en onderscheidt zich door haar automatiseringsniveau.

De digitale labelpers Gallus One is gebouwd op het platform van de Labelmaster.
De set Gallus UVF01-inkten werd ontwikkeld om op de hybride pers Gallus Labelfire 340 gebruikt te worden. Daardoor kunnen de voordelen van digitale druk (kleine oplagen, vereenvoudigde aanmaak van verschillende versies, personalisatie, minder afval, minder opslagruimte) tot de verpakkingen voor cosmeticaproducten uitgebreid worden."De inkten werden ontwikkeld om tegemoet te komen aan de behoeften van de producenten van tubes. Die hebben een set hoogwaardige en betaalbare UV-inkten nodig, in een ruim kleurengamma en duurzaam genoeg om op vouwverpakkingen en gelamineerde tubes toegepast te kunnen worden", zegt Thomas Schweizer, head of Business Management bij Gallus. Op de verpakkingsbeurs Interpack zal Gallus ook stalen tonen die met zijn digitale etikettenpers Gallus One (die in augustus 2022 voorgesteld werd) vervaardigd zijn. De Gallus One, die op het platform van de Gallus Labelmaster gebouwd is, is een inkjet-UV-rollenpers met een drukbreedte van 340 mm. De pers haalt een druksnelheid tot 70 meter per minuut en onderscheidt zich door haar automatiseringsniveau.