Het Gallus Experience Center wil het centrale contactpunt zijn voor de brede labelbranche. Het centrum is onder andere bedoeld om samenwerking in de sector te bevorderen en om innovatie en duurzaamheid te stimuleren. Ook het versnellen van de 'digitale transformatie' van de branche staat er op de agenda.

Fabrikanten, leveranciers, converters, drukkers en merken zijn er welkom om de nieuwe faciliteit te gebruiken, om ideeën te verkennen en nieuwe technologieën te testen en te ontwikkelen. Daarnaast zal de persenfabrikant het centrum gebruiken om zowel conventionele, hybride als digitale Gallus-producten, software en cloudgebaseerde oplossingen te presenteren.

Digitale transformatie

Het Gallus Experience Center is te bezoeken tijdens de 'Gallus Experience Days' die plaatsvinden van 20 tot 23 juni 2023 in het Zwitserse St. Gallen. Het evenementenprogramma omvat keynote-presentaties van experts op het gebied van artificiële intelligentie (AI) en retailstrategieën zoals Andy Fitze en Katie King. Deelnemers krijgen ook de kans om seminaries, breakout-sessies en rondleidingen door de nieuwe faciliteit bij te wonen.

"Naast het vieren van onze verjaardag zullen we het evenement gebruiken om onze visie op de toekomst van etiketten en verpakkingen te demonstreren", zegt Dario Urbinati, de CEO van Gallus Group. Die visie draait grotendeels rond digitale transformatie, automatisering en productie-efficiëntie. Urbinati belooft tijdens het evenement ook nieuwe oplossingen aan te kondigen.

Het Gallus Experience Center wil het centrale contactpunt zijn voor de brede labelbranche. Het centrum is onder andere bedoeld om samenwerking in de sector te bevorderen en om innovatie en duurzaamheid te stimuleren. Ook het versnellen van de 'digitale transformatie' van de branche staat er op de agenda.Fabrikanten, leveranciers, converters, drukkers en merken zijn er welkom om de nieuwe faciliteit te gebruiken, om ideeën te verkennen en nieuwe technologieën te testen en te ontwikkelen. Daarnaast zal de persenfabrikant het centrum gebruiken om zowel conventionele, hybride als digitale Gallus-producten, software en cloudgebaseerde oplossingen te presenteren.Het Gallus Experience Center is te bezoeken tijdens de 'Gallus Experience Days' die plaatsvinden van 20 tot 23 juni 2023 in het Zwitserse St. Gallen. Het evenementenprogramma omvat keynote-presentaties van experts op het gebied van artificiële intelligentie (AI) en retailstrategieën zoals Andy Fitze en Katie King. Deelnemers krijgen ook de kans om seminaries, breakout-sessies en rondleidingen door de nieuwe faciliteit bij te wonen."Naast het vieren van onze verjaardag zullen we het evenement gebruiken om onze visie op de toekomst van etiketten en verpakkingen te demonstreren", zegt Dario Urbinati, de CEO van Gallus Group. Die visie draait grotendeels rond digitale transformatie, automatisering en productie-efficiëntie. Urbinati belooft tijdens het evenement ook nieuwe oplossingen aan te kondigen.