Om het Franse Ubisoft te helpen zich voor te bereiden op de 'Ghent Workgroup Output Suite'-certificering heeft Four Pees een training ontwikkeld. Die belicht onderwerpen zoals de architectuur en essentiële kenmerken van het PDF-bestandsformaat, PDF-normen zoals GWG en PDF/X, en de opsporing en correctie van problematische PDF-bestanden.

Europese primeur

"Four Pees heeft ons de afgelopen jaren bijgestaan om ervoor te zorgen dat ons drukwerk van de hoogste kwaliteit is", zegt Axel Robert, senior manager Quality & Prepress bij Ubisoft. De twee bedrijven werken naar verluidt al meer dan tien jaar samen.

"Het behalen van de 'Ghent Workgroup Output'-certificering was de logische volgende stap voor ons bedrijf. Niet alleen om aan te tonen dat we volgens de industrienormen werken, en om de competenties en talenten binnen ons bedrijf te erkennen, maar ook omdat we door de training van Four Pees verplicht waren om onze processen onder de loep te nemen en te optimaliseren." Ubisoft is het eerste Europese bedrijf dat de certificering behaalt.

Analyseren en optimaliseren

"Het certificeringslabel behalen is natuurlijk mooi, maar de echte meerwaarde bestaat erin om de onderliggende principes van het PDF-formaat en de relevante ISO- en GWG-normen onder de knie te krijgen", stelt Christian Blaise, director of Professional Services & Support bij Four Pees.

"Deze kennis helpt bedrijven zoals Ubisoft efficiënter om te gaan met binnenkomende PDF-bestanden. Bij Four Pees wilden we niet enkel ondersteuning bieden om het Ghent PDF Output Suite Conformance Certificate te behalen, maar vooral ook een essentiële training bieden om de nodige kennis bij aan te reiken, zodat Ubisoft zijn workflow kan analyseren en waar nodig optimaliseren."

Om het Franse Ubisoft te helpen zich voor te bereiden op de 'Ghent Workgroup Output Suite'-certificering heeft Four Pees een training ontwikkeld. Die belicht onderwerpen zoals de architectuur en essentiële kenmerken van het PDF-bestandsformaat, PDF-normen zoals GWG en PDF/X, en de opsporing en correctie van problematische PDF-bestanden."Four Pees heeft ons de afgelopen jaren bijgestaan om ervoor te zorgen dat ons drukwerk van de hoogste kwaliteit is", zegt Axel Robert, senior manager Quality & Prepress bij Ubisoft. De twee bedrijven werken naar verluidt al meer dan tien jaar samen."Het behalen van de 'Ghent Workgroup Output'-certificering was de logische volgende stap voor ons bedrijf. Niet alleen om aan te tonen dat we volgens de industrienormen werken, en om de competenties en talenten binnen ons bedrijf te erkennen, maar ook omdat we door de training van Four Pees verplicht waren om onze processen onder de loep te nemen en te optimaliseren." Ubisoft is het eerste Europese bedrijf dat de certificering behaalt."Het certificeringslabel behalen is natuurlijk mooi, maar de echte meerwaarde bestaat erin om de onderliggende principes van het PDF-formaat en de relevante ISO- en GWG-normen onder de knie te krijgen", stelt Christian Blaise, director of Professional Services & Support bij Four Pees."Deze kennis helpt bedrijven zoals Ubisoft efficiënter om te gaan met binnenkomende PDF-bestanden. Bij Four Pees wilden we niet enkel ondersteuning bieden om het Ghent PDF Output Suite Conformance Certificate te behalen, maar vooral ook een essentiële training bieden om de nodige kennis bij aan te reiken, zodat Ubisoft zijn workflow kan analyseren en waar nodig optimaliseren."