In het raam van de overeenkomst zal GamSys de functie 'Smart Preflight' (intelligente voorafgaande controle en correctie) van de nieuwe PitStop 11 in zijn eigen web-to-print oplossing PartnerWeb integreren. Een première voor een leverancier van MIS-oplossingen die zich specifiek op de grafische wereld richt.

Smart Preflight van Enfocus controleert de aangeleverde PDF-bestanden op basis van de orderinformatie, die de drukwerkinkoper via het webportaal verstrekt heeft. De drukwerkinkoper krijgt dan een gemakkelijk te begrijpen rapport dat de verschillen tussen de PDF en de orderinformatie opsomt en aangeeft wat de gevolgen daarvan zijn op de prijs. In dat stadium heeft de drukwerkinkoper de keuze om de PDF-bestanden automatisch te corrigeren of om de order op basis van de nieuwe prijs goed te keuren.

"We zijn dit partnership met Enfocus aangegaan om te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Die vragen een beter gestroomlijnde aanlevering van PDF-bestanden voor hun web-to-print-orders," zegt Patrick Vreven, algemeen directeur van GamSys. "De recente versie 11 van PitStop kan volledig via JDF worden aangestuurd. Dat is voor ons een belangrijk criterium."

In het raam van de overeenkomst zal GamSys de functie 'Smart Preflight' (intelligente voorafgaande controle en correctie) van de nieuwe PitStop 11 in zijn eigen web-to-print oplossing PartnerWeb integreren. Een première voor een leverancier van MIS-oplossingen die zich specifiek op de grafische wereld richt. Smart Preflight van Enfocus controleert de aangeleverde PDF-bestanden op basis van de orderinformatie, die de drukwerkinkoper via het webportaal verstrekt heeft. De drukwerkinkoper krijgt dan een gemakkelijk te begrijpen rapport dat de verschillen tussen de PDF en de orderinformatie opsomt en aangeeft wat de gevolgen daarvan zijn op de prijs. In dat stadium heeft de drukwerkinkoper de keuze om de PDF-bestanden automatisch te corrigeren of om de order op basis van de nieuwe prijs goed te keuren. "We zijn dit partnership met Enfocus aangegaan om te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Die vragen een beter gestroomlijnde aanlevering van PDF-bestanden voor hun web-to-print-orders," zegt Patrick Vreven, algemeen directeur van GamSys. "De recente versie 11 van PitStop kan volledig via JDF worden aangestuurd. Dat is voor ons een belangrijk criterium."