Het cosmeticamerk Nivea werkte daarvoor samen met het agentschap FCB Brasil. Het ontwikkelde een concept waarin een traditioneel gedrukte advertentie wordt gecombineerd met interactieve mobiele technologie. De gedrukte advertentie liep in een geselecteerde oplage van het magazine Veja Rio, een van de belangrijkste weekbladen in Brazilië. Langs de zijkant van de advertentie was een afscheurbare polsarmband met ingebouwde sensor gedrukt. Na het downloaden van de mobiele app "Nivea Protégé" op hun smartphone, kunnen ouders hun toestel synchroniseren met de Bluetooth-polsband die informatie over de locatie van hun kind verzendt naar de smartphone.

Ouders kunnen een perimeter tot 30 meter instellen die ze als veilig beschouwen. Wanneer het kind zich buiten de zone begeeft, worden de ouders verwittigd en wordt op het scherm getoond waar het kind zich ten opzichte van hun positie bevindt.

De polsband bestaat uit papier dat bestand is tegen vocht en kan worden hergebruikt. U kan door te klikken op de link een leuk filmpje over de toepassing bekijken.

Het cosmeticamerk Nivea werkte daarvoor samen met het agentschap FCB Brasil. Het ontwikkelde een concept waarin een traditioneel gedrukte advertentie wordt gecombineerd met interactieve mobiele technologie. De gedrukte advertentie liep in een geselecteerde oplage van het magazine Veja Rio, een van de belangrijkste weekbladen in Brazilië. Langs de zijkant van de advertentie was een afscheurbare polsarmband met ingebouwde sensor gedrukt. Na het downloaden van de mobiele app "Nivea Protégé" op hun smartphone, kunnen ouders hun toestel synchroniseren met de Bluetooth-polsband die informatie over de locatie van hun kind verzendt naar de smartphone. Ouders kunnen een perimeter tot 30 meter instellen die ze als veilig beschouwen. Wanneer het kind zich buiten de zone begeeft, worden de ouders verwittigd en wordt op het scherm getoond waar het kind zich ten opzichte van hun positie bevindt.De polsband bestaat uit papier dat bestand is tegen vocht en kan worden hergebruikt. U kan door te klikken op de link een leuk filmpje over de toepassing bekijken.