Plaats van het gebeuren is de zetel van Durst in Brixen (Bressanone), in het Italiaanse Zuid-Tirol. Bezoekers kunnen er de recentste innovaties van de deelnemende bedrijven en het gamma printers Tau RSC ontdekken. Bedrijven zoals AB Graphics, Actega, Avery Dennison, Fedrigoni, OMET en UPM Raflatac zijn uitgenodigd om eraan deel te nemen.

"Nadat Labelexpo Europe 2022 was geannuleerd, hebben we meteen besloten om onze bestaande en toekomstige klanten toch de kans te geven om in dezelfde periode kennis te maken met alle innovaties en met het volledige gamma van onze oplossingen voor de etikettendruk", verklaart Martin Leitner, productdirecteur Durst Label & Flexible Packaging.

Live demonstraties, debatten en netwerken

Het evenement biedt gedurende drie en een halve dag een gevarieerd programma met live demonstraties van de Tau RSC, debatten met experten, lezingen en presentaties van de deelnemende bedrijven en klanten. De Italiaanse koffiebar van de Durst Lounge nodigt bovendien uit tot een informele uitwisseling van ideeën. Daarnaast voorziet Durst ook fietstochten (met een elektrische fiets) in de naburige bergen of geleide bezoeken aan het historische centrum van Brixen met degustaties van regionale producten.

"Het evenement staat open voor alle etikettenverwerkers uit de hele wereld", onderstreept Thomas Macina, internationaal verkoopdirecteur etiketten en soepele verpakkingen.

De inkjetprinter Durst Tau RSCi voor etiketten.
Plaats van het gebeuren is de zetel van Durst in Brixen (Bressanone), in het Italiaanse Zuid-Tirol. Bezoekers kunnen er de recentste innovaties van de deelnemende bedrijven en het gamma printers Tau RSC ontdekken. Bedrijven zoals AB Graphics, Actega, Avery Dennison, Fedrigoni, OMET en UPM Raflatac zijn uitgenodigd om eraan deel te nemen."Nadat Labelexpo Europe 2022 was geannuleerd, hebben we meteen besloten om onze bestaande en toekomstige klanten toch de kans te geven om in dezelfde periode kennis te maken met alle innovaties en met het volledige gamma van onze oplossingen voor de etikettendruk", verklaart Martin Leitner, productdirecteur Durst Label & Flexible Packaging.Het evenement biedt gedurende drie en een halve dag een gevarieerd programma met live demonstraties van de Tau RSC, debatten met experten, lezingen en presentaties van de deelnemende bedrijven en klanten. De Italiaanse koffiebar van de Durst Lounge nodigt bovendien uit tot een informele uitwisseling van ideeën. Daarnaast voorziet Durst ook fietstochten (met een elektrische fiets) in de naburige bergen of geleide bezoeken aan het historische centrum van Brixen met degustaties van regionale producten."Het evenement staat open voor alle etikettenverwerkers uit de hele wereld", onderstreept Thomas Macina, internationaal verkoopdirecteur etiketten en soepele verpakkingen.