De twee bedrijven zullen op dezelfde locatie in Oostakker worden geïntegreerd, vormen één juridische entiteit maar zullen elk hun commerciële identiteit behouden. Luc Vermeire en Jos Adant, gedelegeerd bestuurders van New Goff, zullen deel uitmaken van de directie.

Het personeel en de machines van de twee bedrijven worden in Oostakker gecentraliseerd waar de vestiging wordt uitgebreid.

Geers Offset en New Goff zijn twee handelsdrukkerijen uit het Gentse. Beide bedrijven werken met offsetvellenpersen. Geers Offset dat 120 medewerkers telt, boekte in 2011 een omzet van ongeveer 27 miljoen euro - een omzet die de voorbije jaren een gestage groei vertoont. New Goff met een zestigtal werknemers, realiseerde een omzet van 11,4 miljoen.

Het machinepark van Geers Offset omvat momenteel 58 Heidelberg-drukgroepen. Eén van de vier persen van New Goff, een vijfkleuren XL 105 met lak, verhuist mee. In de loop van de maand september zal het machinepark nog worden uitgebreid met twee nieuwe Speedmaster XL 106-persen, een acht- en een tienkleurenpers. Dan zal de gefusioneerde vestiging beschikken over 73 offsetdrukgroepen en een digitale Kodak Nexpress. In het afwerkingsdepartement wordt de hard cover lijn van New Goff die twee jaar geleden werd geïnstalleerd, geïntegreerd.

De verhuis start in september en zal tegen het eind van het jaar zijn afgerond. In dit kader worden in Oostakker uitbreidingswerkzaamheden gestart. De huidige gebouwen krijgen er 4.400 m² bij, goed voor een totale bedrijfsoppervlakte van 11.500 m². De gefusioneerde entiteit zal vanaf 2 januari 2013 operationeel zijn. Volgens Denis Geers zal de fusie van de bedrijven geen gevolgen hebben voor de tewerkstelling.

De twee bedrijven zullen op dezelfde locatie in Oostakker worden geïntegreerd, vormen één juridische entiteit maar zullen elk hun commerciële identiteit behouden. Luc Vermeire en Jos Adant, gedelegeerd bestuurders van New Goff, zullen deel uitmaken van de directie.Het personeel en de machines van de twee bedrijven worden in Oostakker gecentraliseerd waar de vestiging wordt uitgebreid.Geers Offset en New Goff zijn twee handelsdrukkerijen uit het Gentse. Beide bedrijven werken met offsetvellenpersen. Geers Offset dat 120 medewerkers telt, boekte in 2011 een omzet van ongeveer 27 miljoen euro - een omzet die de voorbije jaren een gestage groei vertoont. New Goff met een zestigtal werknemers, realiseerde een omzet van 11,4 miljoen.Het machinepark van Geers Offset omvat momenteel 58 Heidelberg-drukgroepen. Eén van de vier persen van New Goff, een vijfkleuren XL 105 met lak, verhuist mee. In de loop van de maand september zal het machinepark nog worden uitgebreid met twee nieuwe Speedmaster XL 106-persen, een acht- en een tienkleurenpers. Dan zal de gefusioneerde vestiging beschikken over 73 offsetdrukgroepen en een digitale Kodak Nexpress. In het afwerkingsdepartement wordt de hard cover lijn van New Goff die twee jaar geleden werd geïnstalleerd, geïntegreerd.De verhuis start in september en zal tegen het eind van het jaar zijn afgerond. In dit kader worden in Oostakker uitbreidingswerkzaamheden gestart. De huidige gebouwen krijgen er 4.400 m² bij, goed voor een totale bedrijfsoppervlakte van 11.500 m². De gefusioneerde entiteit zal vanaf 2 januari 2013 operationeel zijn. Volgens Denis Geers zal de fusie van de bedrijven geen gevolgen hebben voor de tewerkstelling.