In een winkel troffen we koffietassen in verschillende Pantone-kleuren te koop aan. Het nummer van de kleur staat telkens mee afgedrukt op de mok. Op de beurs Print in Brussel had Komori de Pantone-klapstoelen op zijn stand. En het assortiment van afgeleide producten wordt steeds groter: Pantone sokken, fietsen, een Pantone Visa Credit Card, enz.

Met de feestdagen in het vooruitzicht brengt de firma Seletti kerstballen in de Pantone-kleuren op de markt. De Pantone Xmas balls van Seletti zijn in glas uitgevoerd en hebben een diameter van 8 cm. Ze zijn verkrijgbaar in bijvoorbeeld Kamperfoelie-roze (Honeysuckle / nummer 18-2120), de Pantone-kleur van het jaar 2011. Of in turquoise (15-5519), het kleur van 2010. Een Pantone-kerstboom zit niet in het aanbod.

In een winkel troffen we koffietassen in verschillende Pantone-kleuren te koop aan. Het nummer van de kleur staat telkens mee afgedrukt op de mok. Op de beurs Print in Brussel had Komori de Pantone-klapstoelen op zijn stand. En het assortiment van afgeleide producten wordt steeds groter: Pantone sokken, fietsen, een Pantone Visa Credit Card, enz.Met de feestdagen in het vooruitzicht brengt de firma Seletti kerstballen in de Pantone-kleuren op de markt. De Pantone Xmas balls van Seletti zijn in glas uitgevoerd en hebben een diameter van 8 cm. Ze zijn verkrijgbaar in bijvoorbeeld Kamperfoelie-roze (Honeysuckle / nummer 18-2120), de Pantone-kleur van het jaar 2011. Of in turquoise (15-5519), het kleur van 2010. Een Pantone-kerstboom zit niet in het aanbod.