Ondernemer Gert Vroonen stopt eind deze maand met zijn drukkerij Egberghs in Hasselt. De familiale drukkerij werd 75 jaar geleden opgericht door zijn grootmoeder Gaby Egberghs. "Onze markt is in volle transitie. De vraag naar traditioneel drukwerk daalt. Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar een manier om snel en efficiënt gepersonaliseerd drukwerk te bestellen", zegt Gert Vroonen. "Digitale tools gekoppeld aan slimme printapplicaties zijn het antwoord. Daar hebben we ons de laatste jaren bij Egberghs en Het Connectief op gefocust", aldus Vroonen.

"Om de markt enkele stappen voor te zijn en nu snelheid te maken is er schaalgrootte nodig. Daarom ben ik blij de alliantie te kunnen aangaan met Mieke Neven van Burocad en Printsalon. Qua drukwerkproductie zijn zij in Peer en Hasselt een stuk performanter dan Egberghs vroeger was en tegelijk hebben ze eenzelfde klantgerichte visie", duidt Gert Vroonen.

Logische, strategische stap

"De afgelopen jaren zagen we Gert met Het Connectief regelmatig met knappe platformen op de markt komen", stelt Mieke Neven, de gedelegeerd bestuurder van Burocad. "Het zijn stuk voor stuk heel professionele tools die klanten efficiënter met hun marcom laat omgaan. Slechts enkele kilometers verder bouwden wij voor onze klanten ook printplatformen. De krachten bundelen op dit vlak, is een logische strategische stap."

Mieke Neven is blij met de timing van de nieuwe samenwerking. "Gerts jarenlange knowhow en ervaring zijn een gedroomd antwoord op de ambitieuze plannen van Burocad en Printsalon op IT-vlak. Samen kunnen we veel sneller applicaties uitrollen, meer data capteren en efficiënter slimmer (druk)werk opleveren", klinkt het.

Egberghs realiseert een omzet van 1,2 miljoen euro met een team van twaalf mensen. De medewerkers van Egberghs krijgen de kans om mee over te stappen naar Burocad, waar momenteel verschillende vacatures open staan.

Ondernemer Gert Vroonen stopt eind deze maand met zijn drukkerij Egberghs in Hasselt. De familiale drukkerij werd 75 jaar geleden opgericht door zijn grootmoeder Gaby Egberghs. "Onze markt is in volle transitie. De vraag naar traditioneel drukwerk daalt. Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar een manier om snel en efficiënt gepersonaliseerd drukwerk te bestellen", zegt Gert Vroonen. "Digitale tools gekoppeld aan slimme printapplicaties zijn het antwoord. Daar hebben we ons de laatste jaren bij Egberghs en Het Connectief op gefocust", aldus Vroonen."Om de markt enkele stappen voor te zijn en nu snelheid te maken is er schaalgrootte nodig. Daarom ben ik blij de alliantie te kunnen aangaan met Mieke Neven van Burocad en Printsalon. Qua drukwerkproductie zijn zij in Peer en Hasselt een stuk performanter dan Egberghs vroeger was en tegelijk hebben ze eenzelfde klantgerichte visie", duidt Gert Vroonen."De afgelopen jaren zagen we Gert met Het Connectief regelmatig met knappe platformen op de markt komen", stelt Mieke Neven, de gedelegeerd bestuurder van Burocad. "Het zijn stuk voor stuk heel professionele tools die klanten efficiënter met hun marcom laat omgaan. Slechts enkele kilometers verder bouwden wij voor onze klanten ook printplatformen. De krachten bundelen op dit vlak, is een logische strategische stap."Mieke Neven is blij met de timing van de nieuwe samenwerking. "Gerts jarenlange knowhow en ervaring zijn een gedroomd antwoord op de ambitieuze plannen van Burocad en Printsalon op IT-vlak. Samen kunnen we veel sneller applicaties uitrollen, meer data capteren en efficiënter slimmer (druk)werk opleveren", klinkt het.Egberghs realiseert een omzet van 1,2 miljoen euro met een team van twaalf mensen. De medewerkers van Egberghs krijgen de kans om mee over te stappen naar Burocad, waar momenteel verschillende vacatures open staan.