De Italiaanse producent Durst stelde de serie Tau RSCi 330/420/510 op Labelexpo 2019 voor als onderdeel van de familie Tau RS, etikettenprinters op basis van de inkjettechnologie. De Tau 510 RSC werd midden 2020 in de fabriek van All4Labels in Gebesee (Duitsland) geïnstalleerd. Sindsdien werd ze in reële productieomstandigheden getest met een specifiek gamma etiketten en verpakkingen.

All4Labels was tevreden over de prestaties van de bètamachine en heeft in de verschillende fabrieken van de groep in Europa vergelijkbare persen laten opstellen om de productiviteit te verbeteren.

"In een markt die een hoge mate van maatwerk, premiumproducten en personalisatie vraagt, is de optimalisering van de productieprocessen de allergrootste prioriteit van All4Labels", zegt Christian Kraft, directeur van de fabriek All4Labels in Gebesee: "De digitale druk en de bijhorende technologieën hebben ons in staat gesteld om flexibeler en sneller te reageren op vragen uit de markt. Met de nieuwe Tau 510 RSCi is Durst nog een stap verder gegaan. Die machine levert bij grote en middelgrote oplagen industriële prestaties en dat met een uitzonderlijke kwaliteit."

De groep All4Labels legt zich toe op etiketten voor uiteenlopende toepassingen: onderhouds- en hygiëneproducten, voedingsmiddelen en dranken. All4Labels levert zelfklevende etiketten, krimpmoffen, veiligheidsetiketten en oplossingen voor soepele verpakkingen en identificatiebehoeften. De groep heeft 29 productievestigingen in de wereld en telt meer dan 3.000 medewerkers. Durst van zijn kant had in de herfst van 2020 al de honderdste Tau RSC-pers geïnstalleerd.

De Italiaanse producent Durst stelde de serie Tau RSCi 330/420/510 op Labelexpo 2019 voor als onderdeel van de familie Tau RS, etikettenprinters op basis van de inkjettechnologie. De Tau 510 RSC werd midden 2020 in de fabriek van All4Labels in Gebesee (Duitsland) geïnstalleerd. Sindsdien werd ze in reële productieomstandigheden getest met een specifiek gamma etiketten en verpakkingen. All4Labels was tevreden over de prestaties van de bètamachine en heeft in de verschillende fabrieken van de groep in Europa vergelijkbare persen laten opstellen om de productiviteit te verbeteren. "In een markt die een hoge mate van maatwerk, premiumproducten en personalisatie vraagt, is de optimalisering van de productieprocessen de allergrootste prioriteit van All4Labels", zegt Christian Kraft, directeur van de fabriek All4Labels in Gebesee: "De digitale druk en de bijhorende technologieën hebben ons in staat gesteld om flexibeler en sneller te reageren op vragen uit de markt. Met de nieuwe Tau 510 RSCi is Durst nog een stap verder gegaan. Die machine levert bij grote en middelgrote oplagen industriële prestaties en dat met een uitzonderlijke kwaliteit."De groep All4Labels legt zich toe op etiketten voor uiteenlopende toepassingen: onderhouds- en hygiëneproducten, voedingsmiddelen en dranken. All4Labels levert zelfklevende etiketten, krimpmoffen, veiligheidsetiketten en oplossingen voor soepele verpakkingen en identificatiebehoeften. De groep heeft 29 productievestigingen in de wereld en telt meer dan 3.000 medewerkers. Durst van zijn kant had in de herfst van 2020 al de honderdste Tau RSC-pers geïnstalleerd.