De rangschikking wordt samengesteld door de dataspecialisten van Trends Top. De rangschikking is gebaseerd op informatie uit de sociale balansen van de ondernemingen die actief zijn in de brede grafische sector. Daardoor zijn verschillende sectorfondsen bij het initiatief betrokken. De Awards werden in het leven geroepen door Grafisch Nieuws en worden ondersteund door de sectorfondsen die ze uitreiken aan hun winnende leden. Dit zijn de resultaten per provincie of gewest.

Get Smart Opleiding Award 2019 supported by PAPERPACKSKILLS

-Antwerpen: Van Genechten Biermans

-West-Vlaanderen: Bruggeman & Desouter

-Limburg: Chiyoda Europe

-Henegouwen: Semoulin Packaging

-Brussels Hoofdstedelijk Gewest: Autajon Packaging Belgium

Get Smart Opleiding Award 2019 supported by CEFOGRAF

-Waals-Brabant: Rossel Printing Company

Get Smart Opleiding Award 2019 supported by GRAFOC

-Oost-Vlaanderen: Verstraete IML

-Vlaams-Brabant: Artoos Group

Het belang van opleidingen kan niet worden onderschat in een snel evoluerende grafimediabranche die te maken heeft met uitstroom van personeel. Het aantrekken van personeel en het versterken van competenties zijn noodzakelijk voor de continuïteit van ondernemingen. Sectorfondsen zijn belangrijke partners voor het organiseren en begeleiden van opleidingstrajecten. De Awards zijn een welgemeende felicitatie aan die bedrijven die opleiding hoog in het vaandel dragen.

De rangschikking wordt samengesteld door de dataspecialisten van Trends Top. De rangschikking is gebaseerd op informatie uit de sociale balansen van de ondernemingen die actief zijn in de brede grafische sector. Daardoor zijn verschillende sectorfondsen bij het initiatief betrokken. De Awards werden in het leven geroepen door Grafisch Nieuws en worden ondersteund door de sectorfondsen die ze uitreiken aan hun winnende leden. Dit zijn de resultaten per provincie of gewest.-Antwerpen: Van Genechten Biermans-West-Vlaanderen: Bruggeman & Desouter-Limburg: Chiyoda Europe-Henegouwen: Semoulin Packaging-Brussels Hoofdstedelijk Gewest: Autajon Packaging BelgiumGet Smart Opleiding Award 2019 supported by CEFOGRAF-Waals-Brabant: Rossel Printing Company-Oost-Vlaanderen: Verstraete IML-Vlaams-Brabant: Artoos GroupHet belang van opleidingen kan niet worden onderschat in een snel evoluerende grafimediabranche die te maken heeft met uitstroom van personeel. Het aantrekken van personeel en het versterken van competenties zijn noodzakelijk voor de continuïteit van ondernemingen. Sectorfondsen zijn belangrijke partners voor het organiseren en begeleiden van opleidingstrajecten. De Awards zijn een welgemeende felicitatie aan die bedrijven die opleiding hoog in het vaandel dragen.