Aan de basis van Get Smart ligt de idee dat we onze lezers willen helpen te investeren in ondernemerschap. Ondernemers blijven niet langs te kant staan, proberen van alles uit en zijn in staat van richting te veranderen. Ondernemerschap is de motor van welvaart en Get Smart wil hiervoor inspiratie bieden.

Op Get Smart laten we het licht schijnen op wat we zelf selecteerden als belangwekkende onderwerpen en hoe je ermee aan de slag kan:

-Industrie 4.0 (Print 4.0): een goed geolied productiebedrijf en een gezonde dosis efficiëntie, levert tijd en ruimte voor besparingen en voor de uitwerking van nieuwe creatieve ideeën.

-verandering is normaal maar hoe organiseer je dat voor jouw bedrijf? Samenwerken met start-ups biedt oplossingen. Een drietal start-ups zullen eveneens live pitchen.

-maak kennis met de trends in print & sign en speel in op wat zich aandient.

-doorbeek patronen, omarm verwondering en ontwikkel creativiteit. De wereldberoemde Belgische ontwerper Rizon Parein van ondermeer het artwork van de Nike Air Max-campagnes vertelt over zijn journey.

Er valt nog veel meer te beleven en te zien op Get Smart in Printmedia Business. Je kan er gratis relevante workshops bijwonen van ondermeer Adobe, het VIGC, de Ghent Workgroup, enz.; collega's, gelijkgestemden, creatieve professionals en innovatieve ondernemers ontmoeten tussen de meer dan 40 partnerstands van leveranciers op het beursvloergedeelte; geïnspireerd raken door briljante ideeën.

We verwachten jullie op 8 juni in De Montil in Affligem. De eerste keynote spreker neemt die dag om 14 uur het woord. Voor het volledige programma en om in te schrijven voor het evenement, surft u naar www.getsmart.be

Aan de basis van Get Smart ligt de idee dat we onze lezers willen helpen te investeren in ondernemerschap. Ondernemers blijven niet langs te kant staan, proberen van alles uit en zijn in staat van richting te veranderen. Ondernemerschap is de motor van welvaart en Get Smart wil hiervoor inspiratie bieden.Op Get Smart laten we het licht schijnen op wat we zelf selecteerden als belangwekkende onderwerpen en hoe je ermee aan de slag kan:-Industrie 4.0 (Print 4.0): een goed geolied productiebedrijf en een gezonde dosis efficiëntie, levert tijd en ruimte voor besparingen en voor de uitwerking van nieuwe creatieve ideeën.-verandering is normaal maar hoe organiseer je dat voor jouw bedrijf? Samenwerken met start-ups biedt oplossingen. Een drietal start-ups zullen eveneens live pitchen.-maak kennis met de trends in print & sign en speel in op wat zich aandient.-doorbeek patronen, omarm verwondering en ontwikkel creativiteit. De wereldberoemde Belgische ontwerper Rizon Parein van ondermeer het artwork van de Nike Air Max-campagnes vertelt over zijn journey.Er valt nog veel meer te beleven en te zien op Get Smart in Printmedia Business. Je kan er gratis relevante workshops bijwonen van ondermeer Adobe, het VIGC, de Ghent Workgroup, enz.; collega's, gelijkgestemden, creatieve professionals en innovatieve ondernemers ontmoeten tussen de meer dan 40 partnerstands van leveranciers op het beursvloergedeelte; geïnspireerd raken door briljante ideeën.We verwachten jullie op 8 juni in De Montil in Affligem. De eerste keynote spreker neemt die dag om 14 uur het woord. Voor het volledige programma en om in te schrijven voor het evenement, surft u naar www.getsmart.be