Gewadrupa is het eerste bedrijf in België met een Avalon N8-90 XT plaatbelichter. Deze thermische plaatbelichter met externe drum produceert maximaal 71 platen per uur.

Zaakvoerder Levi Geenen zegt om duurzaamheidsredenen en voor de kwaliteit voor de Elite Eco platen met de Arkana 125 plaatprocessor te hebben gekozen. "Het nieuwe plaatontwikkelsysteem past prima bij duurzaamheid vanwege een extreem laag ontwikkelchemieverbruik en omdat spoelen met water niet nodig is. Dat komt door het gomcascadesysteem."

Drukkerij Gewadrupo is allround en doet alles in eigen huis: prepress, press en postpress. Vorig jaar vierde het bedrijf zijn 25-jarig bestaan. Gewadrupa heeft 35 personeelsleden in dienst.

Gewadrupa is het eerste bedrijf in België met een Avalon N8-90 XT plaatbelichter. Deze thermische plaatbelichter met externe drum produceert maximaal 71 platen per uur.Zaakvoerder Levi Geenen zegt om duurzaamheidsredenen en voor de kwaliteit voor de Elite Eco platen met de Arkana 125 plaatprocessor te hebben gekozen. "Het nieuwe plaatontwikkelsysteem past prima bij duurzaamheid vanwege een extreem laag ontwikkelchemieverbruik en omdat spoelen met water niet nodig is. Dat komt door het gomcascadesysteem."Drukkerij Gewadrupo is allround en doet alles in eigen huis: prepress, press en postpress. Vorig jaar vierde het bedrijf zijn 25-jarig bestaan. Gewadrupa heeft 35 personeelsleden in dienst.