Op beide dagen worden de showrooms van de twee bedrijven in Amstelveen (Screen) en Utrecht (Komori) bezocht. Op vijf oktober begint de tour bij Screen, op 6 oktober bij Komori.

Bij Screen ligt de nadruk op de Truepress Jet 520HD, die met watergebaseerde pigmentinkten 120 meter per minuut (1.500 pagina's) print op diverse papiersubstraten. Tijdens het evenement worden gepersonaliseerde producties gemaakt en leggen twee bedrijven uit hoe zij hun Truepress Jet 520HD inzetten.

Bij Komori maken de bezoekers kennis met de Impremia IS-29 LED-UV inkjetprinter op B2-formaat, die goed is voor 3.000 vel enkelzijdig of 1.500 vel dubbelzijdig per uur. Ook gedemonstreerd wordt de op Drupa geïntroduceerde Lithrone GL-529+C. Die hooggeautomatiseerde pers draait maximaal 16.500 vel per uur met minimale inschiet en een hoge stabiliteit, zelfs bij hoge snelheid op zware papiersoorten.

Bron: Graficus, Komori en Screen

Op beide dagen worden de showrooms van de twee bedrijven in Amstelveen (Screen) en Utrecht (Komori) bezocht. Op vijf oktober begint de tour bij Screen, op 6 oktober bij Komori.Bij Screen ligt de nadruk op de Truepress Jet 520HD, die met watergebaseerde pigmentinkten 120 meter per minuut (1.500 pagina's) print op diverse papiersubstraten. Tijdens het evenement worden gepersonaliseerde producties gemaakt en leggen twee bedrijven uit hoe zij hun Truepress Jet 520HD inzetten.Bij Komori maken de bezoekers kennis met de Impremia IS-29 LED-UV inkjetprinter op B2-formaat, die goed is voor 3.000 vel enkelzijdig of 1.500 vel dubbelzijdig per uur. Ook gedemonstreerd wordt de op Drupa geïntroduceerde Lithrone GL-529+C. Die hooggeautomatiseerde pers draait maximaal 16.500 vel per uur met minimale inschiet en een hoge stabiliteit, zelfs bij hoge snelheid op zware papiersoorten.Bron: Graficus, Komori en Screen