De Belgian Marketing Awards zijn dit jaar aan de vierde editie toe. Kandidaten kunnen genomineerd worden voor de categorieën 'The Belgian Marketing Company of the year', 'The Young Belgian Marketing Company of the Year' en 'The Marketing Leader(ship) of the Year'. Ook dit jaar zal een special mention uitgereikt worden aan een van de finalisten voor hun gebruik van Data & Martech.

Onafhankelijke jury

Kandidaten kunnen worden genomineerd tot 30 april 2023 via de website www.belgianmarketingawards.be. Dat kan op eigen initiatief of op voordracht van een derde. Vervolgens worden de kandidaten uitgenodigd om een dossier in te dienen. Dit jaar kan dat tussen 2 mei en 30 juni. Een selectiecomité van meer dan twintig marketingprofessionals kiest vervolgens de negen genomineerden (3 per categorie). Op basis daarvan bepaalt een onafhankelijke jury de winnaar in elke categorie. Zij worden op 8 november bekendgemaakt tijdens de uitreiking bij Deloitte in Zaventem.

De Belgian Marketing Awards bekronen volgens de organisatoren 'game changers' in marketing. "Het gaat om bedrijven, organisaties, merken en marketeers die marketing inzetten om te innoveren, te transformeren en om een positieve impact te realiseren voor het bedrijf, de mens en de planeet."

De Belgian Marketing Awards zijn dit jaar aan de vierde editie toe. Kandidaten kunnen genomineerd worden voor de categorieën 'The Belgian Marketing Company of the year', 'The Young Belgian Marketing Company of the Year' en 'The Marketing Leader(ship) of the Year'. Ook dit jaar zal een special mention uitgereikt worden aan een van de finalisten voor hun gebruik van Data & Martech.Kandidaten kunnen worden genomineerd tot 30 april 2023 via de website www.belgianmarketingawards.be. Dat kan op eigen initiatief of op voordracht van een derde. Vervolgens worden de kandidaten uitgenodigd om een dossier in te dienen. Dit jaar kan dat tussen 2 mei en 30 juni. Een selectiecomité van meer dan twintig marketingprofessionals kiest vervolgens de negen genomineerden (3 per categorie). Op basis daarvan bepaalt een onafhankelijke jury de winnaar in elke categorie. Zij worden op 8 november bekendgemaakt tijdens de uitreiking bij Deloitte in Zaventem.De Belgian Marketing Awards bekronen volgens de organisatoren 'game changers' in marketing. "Het gaat om bedrijven, organisaties, merken en marketeers die marketing inzetten om te innoveren, te transformeren en om een positieve impact te realiseren voor het bedrijf, de mens en de planeet."