In de gloednieuwe gids werden alle gegevens opgenomen van de Belgische bedrijven die over een PEFC-Chain of Custody-certificaat beschikken en hiervoor ook gecontroleerd worden door onafhankelijke certificatie-instellingen. Er is een grote verscheidenheid aan beschikbare producten die het PEFC-label dragen in verschillende bedrijfssectoren.

Momenteel zijn in België 427 firma's PEFC-gecertificeerd, een cijfer dat een voortdurende stijging kent. In het moeilijk economisch jaar 2013, steeg het aantal PEFC-gecertificeerde bedrijven nog met 10%.

Een update van de gecertificeerde bedrijven vindt u steeds op www.pefc.be en de gids zal jaarlijks heruitgegeven en verspreid worden. Hij werd verstuurd naar overheden, bedrijven, boseigenaars,... en zal verdeeld worden op beurzen. Een papieren exemplaar kan gratis aangevraagd worden via info@pefc.be. De digitale versie (tweetalig) is ook hier beschikbaar.

In de gloednieuwe gids werden alle gegevens opgenomen van de Belgische bedrijven die over een PEFC-Chain of Custody-certificaat beschikken en hiervoor ook gecontroleerd worden door onafhankelijke certificatie-instellingen. Er is een grote verscheidenheid aan beschikbare producten die het PEFC-label dragen in verschillende bedrijfssectoren. Momenteel zijn in België 427 firma's PEFC-gecertificeerd, een cijfer dat een voortdurende stijging kent. In het moeilijk economisch jaar 2013, steeg het aantal PEFC-gecertificeerde bedrijven nog met 10%.Een update van de gecertificeerde bedrijven vindt u steeds op www.pefc.be en de gids zal jaarlijks heruitgegeven en verspreid worden. Hij werd verstuurd naar overheden, bedrijven, boseigenaars,... en zal verdeeld worden op beurzen. Een papieren exemplaar kan gratis aangevraagd worden via info@pefc.be. De digitale versie (tweetalig) is ook hier beschikbaar.