Global Graphics is ontwikkelaar van software voor de grafische industrie en bekend van bijvoorbeeld de Harlequin RIP. Bij de presentatie van de jaarcijfers wees Mike Rottenborn, die begin 2020 aantrad als ceo van Global Graphics, in het bijzonder op de omzetstijging van 43 procent (naar 9,8 miljoen euro) bij het in 2016 overgenomen bedrijfsonderdeel Meteor, dat electronica en software voor industriële inkjetkoppen levert.

Rottenborn rekende ook de vorig jaar aangekondigde overname van Hybrid Software tot de hoogtepunten van het jaar: "Daarmee krijgen we nieuwe mogelijkheden op de snelgroeiende markt van labels en verpakkingen." Ook voorzitter Guide Van der Schueren voorziet dat door de overname, waarbij het aantal medewerkers en ook de omzet bijna verdubbelt, 'een nieuw Global Graphics' ontstaat: "De pandemie heeft veel zaken verandert, maar niet de snelheid waarmee wij blijven innoveren."

Voor Van der Schueren betekent het samengaan bovendien dat hij zijn grip op het bedrijf aanzienlijk heeft vergroot. Als mede-eigenaar van Hybrid Software (dat in 2007 door Mike Rottenborn werd opgericht) heeft hij zijn belang in Global Graphics kunnen opdrijven van 50 naar 82 procent, schrijft De Tijd. Mogelijk hernieuwt Van der Schueren zijn pogingen om Global Graphics van de beurs te halen, menen analisten in de krant: in 2018 werd dat plan door minderheidsaandeelhouders voorkomen. Global Graphics stelde begin dit jaar echter dat er geen intentie is om het bedrijf van de beurs te halen.

Global Graphics is ontwikkelaar van software voor de grafische industrie en bekend van bijvoorbeeld de Harlequin RIP. Bij de presentatie van de jaarcijfers wees Mike Rottenborn, die begin 2020 aantrad als ceo van Global Graphics, in het bijzonder op de omzetstijging van 43 procent (naar 9,8 miljoen euro) bij het in 2016 overgenomen bedrijfsonderdeel Meteor, dat electronica en software voor industriële inkjetkoppen levert.Rottenborn rekende ook de vorig jaar aangekondigde overname van Hybrid Software tot de hoogtepunten van het jaar: "Daarmee krijgen we nieuwe mogelijkheden op de snelgroeiende markt van labels en verpakkingen." Ook voorzitter Guide Van der Schueren voorziet dat door de overname, waarbij het aantal medewerkers en ook de omzet bijna verdubbelt, 'een nieuw Global Graphics' ontstaat: "De pandemie heeft veel zaken verandert, maar niet de snelheid waarmee wij blijven innoveren."Voor Van der Schueren betekent het samengaan bovendien dat hij zijn grip op het bedrijf aanzienlijk heeft vergroot. Als mede-eigenaar van Hybrid Software (dat in 2007 door Mike Rottenborn werd opgericht) heeft hij zijn belang in Global Graphics kunnen opdrijven van 50 naar 82 procent, schrijft De Tijd. Mogelijk hernieuwt Van der Schueren zijn pogingen om Global Graphics van de beurs te halen, menen analisten in de krant: in 2018 werd dat plan door minderheidsaandeelhouders voorkomen. Global Graphics stelde begin dit jaar echter dat er geen intentie is om het bedrijf van de beurs te halen.