De Show Directors zijn Wayne Beckett en Chris Watson van RBM. De expo zal in juni 2020 de deuren open.

Beckett: "We geloven dat dit duidelijk het juiste moment is om een virtuele printbeurs te lanceren, niet alleen vanwege de huidige beperkingen in het bijwonen van fysieke beurzen die nog enige tijd zullen bestaan, maar ook vanwege de voordelen op het gebied van duurzaamheid en de betere toegankelijkheid voor bezoekers."

De Global PrintExpo Virtual Exhibition werkt op dezelfde manier als een live beurs, behalve dat iedereen de beurs 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar kan bezoeken, overal ter wereld, zonder de kosten van vluchten en hotels.

De 10.000m² grote zaal en alle stands worden op ware grootte weergegeven. Bezoekers kunnen zich bij de opening van de beurs in juni 2020 registreren en door de hal en de stands navigeren. Ze vinden er 3D-afbeeldingen, HD video's en literatuur downloads, wat tot realtime verkoopaanvragen moet kunnen leiden.

De exposanten zullen de producten op hun stands kunnen updaten. Een intuïtieve zoekinterface en een interactieve plattegrond zorgen ervoor dat de beurs gemakkelijk te bezoeken is.

Daarnaast zal Global PrintExpo een maandelijks conferentieprogramma samenstellen, waarbij exposanten seminars en demonstraties kunnen houden voor een wereldwijde markt. "We zullen ook samenwerken met verschillende grafische verenigingen van over de hele wereld om landgerelateerde content te produceren."

Global PrintExpo werkt samen met een andere populaire virtuele beurs www.IndustryExpo.online die sinds de opening in januari meer dan 40.000 bezoekers mocht ontvangen. Global PrintExpo zal worden gevestigd in Hal #2 die wordt gehost op het V-Ex Virtual Exhibition platform.

Voor meer informatie: www.GlobalPrintExpo.online.

De Show Directors zijn Wayne Beckett en Chris Watson van RBM. De expo zal in juni 2020 de deuren open.Beckett: "We geloven dat dit duidelijk het juiste moment is om een virtuele printbeurs te lanceren, niet alleen vanwege de huidige beperkingen in het bijwonen van fysieke beurzen die nog enige tijd zullen bestaan, maar ook vanwege de voordelen op het gebied van duurzaamheid en de betere toegankelijkheid voor bezoekers."De Global PrintExpo Virtual Exhibition werkt op dezelfde manier als een live beurs, behalve dat iedereen de beurs 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar kan bezoeken, overal ter wereld, zonder de kosten van vluchten en hotels.De 10.000m² grote zaal en alle stands worden op ware grootte weergegeven. Bezoekers kunnen zich bij de opening van de beurs in juni 2020 registreren en door de hal en de stands navigeren. Ze vinden er 3D-afbeeldingen, HD video's en literatuur downloads, wat tot realtime verkoopaanvragen moet kunnen leiden.De exposanten zullen de producten op hun stands kunnen updaten. Een intuïtieve zoekinterface en een interactieve plattegrond zorgen ervoor dat de beurs gemakkelijk te bezoeken is. Daarnaast zal Global PrintExpo een maandelijks conferentieprogramma samenstellen, waarbij exposanten seminars en demonstraties kunnen houden voor een wereldwijde markt. "We zullen ook samenwerken met verschillende grafische verenigingen van over de hele wereld om landgerelateerde content te produceren."Global PrintExpo werkt samen met een andere populaire virtuele beurs www.IndustryExpo.online die sinds de opening in januari meer dan 40.000 bezoekers mocht ontvangen. Global PrintExpo zal worden gevestigd in Hal #2 die wordt gehost op het V-Ex Virtual Exhibition platform.Voor meer informatie: www.GlobalPrintExpo.online.