De nieuwe GMG ColorCard-technologie stelt klanten in staat om hun kleurenworkflows te digitaliseren en is geïntegreerd in de SunDigiProof-service van Sun Chemical.

Snelheid, wendbaarheid en kwaliteit

"Onze samenwerking met Sun Chemical helpt printbedrijven hun kleurprocessen te digitaliseren", zegt Marc Levine, director of Business Development bij GMG.

"In de meer volatiele markt van vandaag is elke afzonderlijke bron belangrijker dan ooit; de druk op snelheid, wendbaarheid en kwaliteit is ongekend hoog. Wij zijn van mening dat digitale kleurspecificatie- en communicatietools de frictie rond kleur wegnemen, zodat merken en hun partners in de toeleveringsketen kleur kunnen produceren met meer efficiëntie, grotere nauwkeurigheid en hogere consistentie", klink het.

De nieuwe GMG ColorCard-technologie stelt klanten in staat om hun kleurenworkflows te digitaliseren en is geïntegreerd in de SunDigiProof-service van Sun Chemical."Onze samenwerking met Sun Chemical helpt printbedrijven hun kleurprocessen te digitaliseren", zegt Marc Levine, director of Business Development bij GMG."In de meer volatiele markt van vandaag is elke afzonderlijke bron belangrijker dan ooit; de druk op snelheid, wendbaarheid en kwaliteit is ongekend hoog. Wij zijn van mening dat digitale kleurspecificatie- en communicatietools de frictie rond kleur wegnemen, zodat merken en hun partners in de toeleveringsketen kleur kunnen produceren met meer efficiëntie, grotere nauwkeurigheid en hogere consistentie", klink het.