Het veredelingssysteem Bibliocoater DC-30, dat het model DC-20 opvolgt, is nieuw in het aanbod van de distributeur GMP Bibliofilm uit Evere.

De machine die bedoeld is om digitaal drukwerk te veredelen, kan niet alleen vergulden (metaalfolie), maar ook vernissen (spotvernis of het hele oppervlak) en lamineren.

De Bibliocoater DC-30 is ontworpen voor kleine oplages die met toner vervaardigd zijn, en kan formaten tot SRA3 aan.

De machine is uitgerust met een automatische invoereenheid (zuigsysteem) die een capaciteit van 300 vel (80 g/m²) heeft, en een automatisch snijsysteem ter hoogte van de uitleg.

Uitnodigingen, wenskaarten, naamkaartjes, menu's en affiches behoren tot de mogelijke toepassingen.

Het veredelingssysteem Bibliocoater DC-30, dat het model DC-20 opvolgt, is nieuw in het aanbod van de distributeur GMP Bibliofilm uit Evere. De machine die bedoeld is om digitaal drukwerk te veredelen, kan niet alleen vergulden (metaalfolie), maar ook vernissen (spotvernis of het hele oppervlak) en lamineren. De Bibliocoater DC-30 is ontworpen voor kleine oplages die met toner vervaardigd zijn, en kan formaten tot SRA3 aan. De machine is uitgerust met een automatische invoereenheid (zuigsysteem) die een capaciteit van 300 vel (80 g/m²) heeft, en een automatisch snijsysteem ter hoogte van de uitleg. Uitnodigingen, wenskaarten, naamkaartjes, menu's en affiches behoren tot de mogelijke toepassingen.