Goekint Graphics dat in 2012 door Albe De Coker werd overgenomen, verlaat na 51 jaar Oostende en trekt naar Melle in de buurt van Gent. Voor Goekint wordt een nieuwe hal gebouwd op het terrein van Drukkerij Bredero, een bedrijf dat in mei 2016 door Albe De Coker werd overgenomen. De nieuwe hal zal eind juni klaar zijn.

De acht- en tienkleurenpers van Goekint Graphics verhuizen niet mee. Er zal geïnvesteerd worden in een nieuwe achtkleurenpers waarover de beslissing nog moet vallen. De 42 mensen van Goekint Graphics krijgen de kans om mee over te stappen naar Melle.

De twee filialen worden samengevoegd uit kostenoverwegingen (één locatie minder) en om synergie-effecten mogelijk te maken. Bij Bredero werken 25 mensen, de vestiging van Albe De Coker in Hoboken telt 115 medewerkers.

Goekint Graphics dat in 2012 door Albe De Coker werd overgenomen, verlaat na 51 jaar Oostende en trekt naar Melle in de buurt van Gent. Voor Goekint wordt een nieuwe hal gebouwd op het terrein van Drukkerij Bredero, een bedrijf dat in mei 2016 door Albe De Coker werd overgenomen. De nieuwe hal zal eind juni klaar zijn.De acht- en tienkleurenpers van Goekint Graphics verhuizen niet mee. Er zal geïnvesteerd worden in een nieuwe achtkleurenpers waarover de beslissing nog moet vallen. De 42 mensen van Goekint Graphics krijgen de kans om mee over te stappen naar Melle.De twee filialen worden samengevoegd uit kostenoverwegingen (één locatie minder) en om synergie-effecten mogelijk te maken. Bij Bredero werken 25 mensen, de vestiging van Albe De Coker in Hoboken telt 115 medewerkers.