Graficus:

Op één dag al je vakgenoten de hand schudden is hetgeen je het meest terug hoort als positief effect van de Graficus Vakdag die dit jaar op 3 februari plaatsvond in het NBC.

Het grafische evenement lokte zo'n twaalfhonderd bezoekers naar de evenementenlocatie in Nieuwegein. Met de paar honderd man van de partners er bij kom je al gauw op een verzameling grafici van rond de veertienhonderd man. De beursvloer was de hele dag door flink bezet en in golven na afloop van de sessies zelfs overvol.

De vakdag bestaat uit de combinatie van een fraai vormgegeven beursvloer en daarnaast gelegen zalen waarin twaalf sessies plaatsvonden. De grote hal was een aantal keer tot de nok gevuld met tot wel zo'n zeshonderd toehoorders, met dank aan de optredens van de wereld(draait door) beroemde Prof. Dr. Erik Scherder, Dr. Ben Tiggelaar, Harrie Keusters en Jan van Setten.

In twee kleinere zalen vonden afwisselend met de optredens in de grote zaal vakmatige sessies plaats waar ook met regelmaat stoeltjes bijgezet moesten worden, zoals bij de presentatie van de beroemde vormgever Irma Boom. Kortom, een fantastische formule, die blijkens commentaren in de wandelgangen een zeer effectief netwerkpodium creëert.

Exposanten vertelden dat ze sessies, die ze van plan waren bij te wonen, met dank aan de hoeveelheid 'echte doelgroep' bij hun stand, toch moesten laten schieten. Bezoekers die tegen je zeggen dat ze al een half uur bezig waren om tien meter verder te komen. Niet vanwege de drukte, maar vanwege het feit dat ze om de meter iemand tegen het lijf liepen waarmee weer even bijgepraat kon worden. Kortom, een en al positieve kwaliteit. Op naar de volgende Graficus Topdag in 2017. Datum volgt.

Graficus:Op één dag al je vakgenoten de hand schudden is hetgeen je het meest terug hoort als positief effect van de Graficus Vakdag die dit jaar op 3 februari plaatsvond in het NBC. Het grafische evenement lokte zo'n twaalfhonderd bezoekers naar de evenementenlocatie in Nieuwegein. Met de paar honderd man van de partners er bij kom je al gauw op een verzameling grafici van rond de veertienhonderd man. De beursvloer was de hele dag door flink bezet en in golven na afloop van de sessies zelfs overvol. De vakdag bestaat uit de combinatie van een fraai vormgegeven beursvloer en daarnaast gelegen zalen waarin twaalf sessies plaatsvonden. De grote hal was een aantal keer tot de nok gevuld met tot wel zo'n zeshonderd toehoorders, met dank aan de optredens van de wereld(draait door) beroemde Prof. Dr. Erik Scherder, Dr. Ben Tiggelaar, Harrie Keusters en Jan van Setten. In twee kleinere zalen vonden afwisselend met de optredens in de grote zaal vakmatige sessies plaats waar ook met regelmaat stoeltjes bijgezet moesten worden, zoals bij de presentatie van de beroemde vormgever Irma Boom. Kortom, een fantastische formule, die blijkens commentaren in de wandelgangen een zeer effectief netwerkpodium creëert. Exposanten vertelden dat ze sessies, die ze van plan waren bij te wonen, met dank aan de hoeveelheid 'echte doelgroep' bij hun stand, toch moesten laten schieten. Bezoekers die tegen je zeggen dat ze al een half uur bezig waren om tien meter verder te komen. Niet vanwege de drukte, maar vanwege het feit dat ze om de meter iemand tegen het lijf liepen waarmee weer even bijgepraat kon worden. Kortom, een en al positieve kwaliteit. Op naar de volgende Graficus Topdag in 2017. Datum volgt.