Grafisch interventieteam MediaComm reikt oplossingen aan voor grafische support. Als erkend projectsourcingbedrijf stuurt het dagelijks meer dan 55 grafisch vormgevers op pad voor grafische projecten in print en web.

MediaComm richt zich op bedrijven en organisaties die tijdelijk of op een structurele manier versterking nodig hebben op hun grafische dienst. De klantenportefeuille van het projectsourcingbedrijf bestaat voornamelijk uit reclamebureaus, grote ondernemingen met een eigen communicatiedepartement, grafische bureaus en uitgeverijen.

Groei bestendigen

"Na onze lokale kantoren in Antwerpen, Gent, Hasselt en Zellik was het duidelijk dat West-Vlaanderen de volgende stap moest worden", zegt Paul Zeguers, de stichter en zaakvoerder van MediaComm. "Die lokale nabijheid is erg belangrijk om dichter bij onze klanten te zitten, maar ook om meer instroom van goede medewerkers uit de regio te kunnen aantrekken. MediaComm werkt namelijk steeds met grafische ontwerpers en online designers in vast dienstverband."

Om de groei te bestendigen en het nieuwe kantoor in Hangar K in Kortrijk te runnen, trok MediaComm Aaron Godderis aan als regiomanager West-Vlaanderen. Godderis werkte voorheen enkele jaren bij AGO Jobs & HR in Kortrijk, waar hij IT-profielen rekruteerde en plaatste bij bedrijven uit de regio Oost- en West-Vlaanderen. De nieuwe regiomanager is ook vertrouwd met het grafische door zijn opleiding grafische communicatie.

Grafisch interventieteam MediaComm reikt oplossingen aan voor grafische support. Als erkend projectsourcingbedrijf stuurt het dagelijks meer dan 55 grafisch vormgevers op pad voor grafische projecten in print en web.MediaComm richt zich op bedrijven en organisaties die tijdelijk of op een structurele manier versterking nodig hebben op hun grafische dienst. De klantenportefeuille van het projectsourcingbedrijf bestaat voornamelijk uit reclamebureaus, grote ondernemingen met een eigen communicatiedepartement, grafische bureaus en uitgeverijen. "Na onze lokale kantoren in Antwerpen, Gent, Hasselt en Zellik was het duidelijk dat West-Vlaanderen de volgende stap moest worden", zegt Paul Zeguers, de stichter en zaakvoerder van MediaComm. "Die lokale nabijheid is erg belangrijk om dichter bij onze klanten te zitten, maar ook om meer instroom van goede medewerkers uit de regio te kunnen aantrekken. MediaComm werkt namelijk steeds met grafische ontwerpers en online designers in vast dienstverband."Om de groei te bestendigen en het nieuwe kantoor in Hangar K in Kortrijk te runnen, trok MediaComm Aaron Godderis aan als regiomanager West-Vlaanderen. Godderis werkte voorheen enkele jaren bij AGO Jobs & HR in Kortrijk, waar hij IT-profielen rekruteerde en plaatste bij bedrijven uit de regio Oost- en West-Vlaanderen. De nieuwe regiomanager is ook vertrouwd met het grafische door zijn opleiding grafische communicatie.