De jaarlijkse Dutch Design Week is internationaal vermaard als de belangrijkste bijeenkomst en expositie van topontwerpers in elke denkbare discipline. Het festival vindt plaats op verschillende locaties in Eindhoven. Dit jaar worden er zo'n 275.000 bezoekers verwacht vanuit de hele wereld.

Gedurende het gehele festival heeft Print Pakt de beschikking over een eigen locatie bij Yksi Expo in de hippe wijk Strijp S, waar ontwerpers, grafici, vakspecialisten en opdrachtgevers elkaar kunnen ontmoeten. Met een doorlopend programma van presentaties en workshops door grafisch ontwerpers, papierspecialisten, drukkers en binders en een expositie met grafische hoogstandjes zet Print Pakt Live de innovatieve en creatieve mogelijkheden van het gedrukte product in de schijnwerpers.

Tijdens de Dutch Design Week is Print Pakt Live de plek voor iedereen in de creatieve industrie die nieuwsgierig is naar de mogelijkheden van het grafisch product en de meerwaarde van de combinatie van print en digitaal. Print Pakt Live vormt tevens een perfecte gelegenheid voor grafische ondernemers om de Dutch Design Week en de wereld van vormgevers en ontwerpers verder te verkennen, nieuwe ideeën op te doen en grenzen te verleggen.

Dutch Design Week en Print Pakt Live bieden inspiratie, netwerkmogelijkheden en nieuwe dwarsverbanden voor iedereen die open staat voor innovatie.

Over Print Pakt

Print Pakt is een initiatief van de Nederlandse grafische federatie KVGO. De campagne ondersteunt ondernemers, marketeers, vormgevers, inkopers, creatieven, reclamebureaus en uitgevers die hun boodschap op een effectieve manier bij de juiste doelgroepen brengen.

Print Pakt ondersteunt hen bij het bepalen van de effectiefste communicatiemix. Via de website, of via de leden van het KVGO, stuk voor stuk betrouwbare partners in communicatie.

Print Pakt inspireert en geeft drukwerk de juiste plaats naast andere media.

De jaarlijkse Dutch Design Week is internationaal vermaard als de belangrijkste bijeenkomst en expositie van topontwerpers in elke denkbare discipline. Het festival vindt plaats op verschillende locaties in Eindhoven. Dit jaar worden er zo'n 275.000 bezoekers verwacht vanuit de hele wereld.Gedurende het gehele festival heeft Print Pakt de beschikking over een eigen locatie bij Yksi Expo in de hippe wijk Strijp S, waar ontwerpers, grafici, vakspecialisten en opdrachtgevers elkaar kunnen ontmoeten. Met een doorlopend programma van presentaties en workshops door grafisch ontwerpers, papierspecialisten, drukkers en binders en een expositie met grafische hoogstandjes zet Print Pakt Live de innovatieve en creatieve mogelijkheden van het gedrukte product in de schijnwerpers.Tijdens de Dutch Design Week is Print Pakt Live de plek voor iedereen in de creatieve industrie die nieuwsgierig is naar de mogelijkheden van het grafisch product en de meerwaarde van de combinatie van print en digitaal. Print Pakt Live vormt tevens een perfecte gelegenheid voor grafische ondernemers om de Dutch Design Week en de wereld van vormgevers en ontwerpers verder te verkennen, nieuwe ideeën op te doen en grenzen te verleggen.Dutch Design Week en Print Pakt Live bieden inspiratie, netwerkmogelijkheden en nieuwe dwarsverbanden voor iedereen die open staat voor innovatie.Over Print PaktPrint Pakt is een initiatief van de Nederlandse grafische federatie KVGO. De campagne ondersteunt ondernemers, marketeers, vormgevers, inkopers, creatieven, reclamebureaus en uitgevers die hun boodschap op een effectieve manier bij de juiste doelgroepen brengen.Print Pakt ondersteunt hen bij het bepalen van de effectiefste communicatiemix. Via de website, of via de leden van het KVGO, stuk voor stuk betrouwbare partners in communicatie.Print Pakt inspireert en geeft drukwerk de juiste plaats naast andere media.