De Grafisch Nieuws Awards for Excellence bekronen het beste drukwerk in verschillende categorieën. De bekroonde inzendingen van de winnaars en de genomineerde grafische bedrijven, bewijzen dat drukwerk nog steeds een doeltreffend medium is in deze sterk gedigitaliseerde wereld. Er waren meer dan tweehonderd aanwezigen op het evenement. Winnaars en genomineerden krijgen een plaats in een speciale brochure die onder andere aan marketeers en reclamemensen zal worden verzonden.

Dit zijn de winnaars (W) en genomineerden in de verschillende categorieën:

-catalogi: Albe De Coker (W) ; Antilope Printing ; Hoorens Printing

-bedrijfs- en klantenmagazines : Symeta (W) ; Stevens Print ; die Keure

-bedrijfscommunicatie: Stevens Print (W); Claes Roels; Drukkerij De Bie

-direct mailing: Symeta (W); MasterMail; Antilope Printing

-grootformaat: Pelegrie (W); Dioss Print Solutions; Créaset

-displays: Crea (W); Daelprinting

-flyers, brochures: Realise Printing (W); Claes Roels; Realise Printing

-kalenders: Grafilux Printing (W); Captains of Printing; Albe De Coker

De sponsors van het evenement waren Albyco Belgium, Dataline MultiPress, Canon, EFI, HP, Komori, MasterMail, Pantoon, Paper Chain Forum, PaperlinX, Printdeal.be, Xeikon.

De Grafisch Nieuws Awards for Excellence bekronen het beste drukwerk in verschillende categorieën. De bekroonde inzendingen van de winnaars en de genomineerde grafische bedrijven, bewijzen dat drukwerk nog steeds een doeltreffend medium is in deze sterk gedigitaliseerde wereld. Er waren meer dan tweehonderd aanwezigen op het evenement. Winnaars en genomineerden krijgen een plaats in een speciale brochure die onder andere aan marketeers en reclamemensen zal worden verzonden. Dit zijn de winnaars (W) en genomineerden in de verschillende categorieën:-catalogi: Albe De Coker (W) ; Antilope Printing ; Hoorens Printing-bedrijfs- en klantenmagazines : Symeta (W) ; Stevens Print ; die Keure-bedrijfscommunicatie: Stevens Print (W); Claes Roels; Drukkerij De Bie-direct mailing: Symeta (W); MasterMail; Antilope Printing-grootformaat: Pelegrie (W); Dioss Print Solutions; Créaset-displays: Crea (W); Daelprinting-flyers, brochures: Realise Printing (W); Claes Roels; Realise Printing-kalenders: Grafilux Printing (W); Captains of Printing; Albe De CokerDe sponsors van het evenement waren Albyco Belgium, Dataline MultiPress, Canon, EFI, HP, Komori, MasterMail, Pantoon, Paper Chain Forum, PaperlinX, Printdeal.be, Xeikon.