Grafisch Nieuws for Excellence Awards kennen hun winnaars

24/10/14 om 00:00 - Bijgewerkt op 23/10/14 om 23:59

Bron: Grafisch Nieuws

Op 21 oktober kwam de jury van de Grafisch Nieuws for Excellence Awards bij elkaar. Genomineerden en winnaars worden op 26 november tijdens het gala-evenement van Grafisch Nieuws in San Marco Village in Schelle, bekendgemaakt.

Grafisch Nieuws for Excellence Awards kennen hun winnaars

De vijfkoppige jury was samengesteld uit specialisten uit de brede grafische sector. De juryleden waren verrast door het groot aantal inzendingen van hoog niveau in de categorieën 'Boeken' en 'Brochures en flyers'. "Het getuigt van veel respect voor het grafische vak en de materie," zei één van hen verrast. Ook in de andere categorieën waren pareltjes van toepassingen te bewonderen.

In de jury zetelden: Hub Kenens, docente beeldende vormgeving aan Sint-Lucas Beeldende Kunst Gent; Michel Pattyn, zaakvoerder van Drukkerij Pattyn en voorzitter van Febelgra; Tino Cucca, medeoprichter van internetdrukkerij flyer.be en nu aan het hoofd van printdeal.be; Burt Riské, Managing Director van handelsinformatiespecialist B-Information en lid van het directiecomité van de BDMA (Belgian Direct Marketing Association); Emmanuel Robert, Media Coordinator bij De Brusselse ondernemersvereniging BECI en voormalig journalist van Grafisch Nieuws.

Tijdens het evenement van 26 november worden ook de Trends Grafische Gazellen voor de snelst groeiende grafische bedrijven in de verschillende gewesten uitgereikt.

Lees meer over: