Unizo reikt jaarlijks de titel 'KMO van het Jaar' uit. Het is volgens de organisatie een ondernemersaward die ambitieuze en innovatieve KMO-ondernemers die boven het maaiveld uitspringen lauwert. De provinciale uitreikingen vinden plaats in de maanden oktober en november, de nationale titel wordt bekend gemaakt op 29 november 2023.

Een jury beoordeelt verschillende criteria waaronder innovatie, personeelsbeleid, financieel beleid, energie & milieu, ondernemingszin, marketing & communicatie, en toekomstperspectief.

Ambassadeurs

In de provincie Oost-Vlaanderen won printbedrijf 3Motion uit Zele. De winnaars kregen hun trofee uit handen van premier Alexander De Croo. 3Motion is gespecialiseerd in het printen op grootformaat en visuele communicatie. "Blij om deze mooie titel binnen te halen en ambassadeur te mogen zijn voor het ondernemerschap in Oost-Vlaanderen", stelt Femke Helon, de CEO van 3Motion.

(vlnr:) Premier Alexander De Croo, Gerd Mouton, Femke Helon en Wouter Mouton van 3Motion.

In West-Vlaanderen was de hoofdprijs voor Visix Brand Shiners uit Roeselare. Het bedrijf is actief als grootformaat drukkerij en produceert promotiemateriaal met visuele impact. "Wij laten het merk van onze klant stralen. Zowel outdoor als indoor als op je event. We laten bedrijven en producten scoren met visueel sterke en innovatieve oplossingen die echt 'af' zijn", zegt Stijn Vertonghen, marketing manager bij Visix.

3Motion en Visix stoten door naar de nationale eindronde waarbij de award voor 'KMO van het Jaar' wordt uitgereikt op 29 november 2023 tijdens een event in Oostende.

Unizo reikt jaarlijks de titel 'KMO van het Jaar' uit. Het is volgens de organisatie een ondernemersaward die ambitieuze en innovatieve KMO-ondernemers die boven het maaiveld uitspringen lauwert. De provinciale uitreikingen vinden plaats in de maanden oktober en november, de nationale titel wordt bekend gemaakt op 29 november 2023.Een jury beoordeelt verschillende criteria waaronder innovatie, personeelsbeleid, financieel beleid, energie & milieu, ondernemingszin, marketing & communicatie, en toekomstperspectief.In de provincie Oost-Vlaanderen won printbedrijf 3Motion uit Zele. De winnaars kregen hun trofee uit handen van premier Alexander De Croo. 3Motion is gespecialiseerd in het printen op grootformaat en visuele communicatie. "Blij om deze mooie titel binnen te halen en ambassadeur te mogen zijn voor het ondernemerschap in Oost-Vlaanderen", stelt Femke Helon, de CEO van 3Motion.In West-Vlaanderen was de hoofdprijs voor Visix Brand Shiners uit Roeselare. Het bedrijf is actief als grootformaat drukkerij en produceert promotiemateriaal met visuele impact. "Wij laten het merk van onze klant stralen. Zowel outdoor als indoor als op je event. We laten bedrijven en producten scoren met visueel sterke en innovatieve oplossingen die echt 'af' zijn", zegt Stijn Vertonghen, marketing manager bij Visix.3Motion en Visix stoten door naar de nationale eindronde waarbij de award voor 'KMO van het Jaar' wordt uitgereikt op 29 november 2023 tijdens een event in Oostende.