Midden mei zullen ook twee nieuwe Heidelberg Suprasetter plaatbelichters, uitgerust met palletinvoer en 2 inline cassettes, in gebruik genomen worden. Tegelijkertijd wordt de automatisatie in de plaatafdeling verder geoptimaliseerd door deze belichters te koppelen aan een Nela logistiek systeem. Het is de bedoeling de platen niet per drukpers maar per drukvel te organiseren. Daarvoor zullen 20 door een barcode te herkennen stackers worden ingezet. Die worden aangestuurd door de Heidelberg Prinect Business Manager die via de drukpers de operatoren eveneens permanent een overzicht biedt van de stand van zaken.

De afdeling afwerking start begin februari met een nieuwe Heidelberg Stitchmaster ST 500 PRO. Deze machine vervangt een machine van de vorige generatie en zal samen met de reeds bestaande Stitchmaster ST 500 de productie van het nietwerk in drie ploegen verzorgen.

Over Daneels Grafische Groep

Daneels is een zelfstandig drukkerijbedrijf dat zich specialiseert in de productie en distributie van kwalitatief hoogwaardig, duurzaam commercieel drukwerk binnen de EMEA markt. Met een jaarlijkse omzet van 30 miljoen euro en een team van 160 medewerkers, behoort Daneels tot de grootste zelfstandige offsetdrukkerijen in de Benelux. In eigen beheer worden prepress, drukken en afwerking van een groot aantal soorten van grafische producten verzorgd, waaronder brochures, catalogi, magazines, posters, folders, boeken en POS materialen. Daneels is FSC, PEFC, ISO 14001, ISO 12647 en ISO 9001 gecertificeerd en produceert sinds de ingebruikname in 2011 van een eigen zonnecentrale met oppervlakte van 23.000 m2, energieneutraal.

Midden mei zullen ook twee nieuwe Heidelberg Suprasetter plaatbelichters, uitgerust met palletinvoer en 2 inline cassettes, in gebruik genomen worden. Tegelijkertijd wordt de automatisatie in de plaatafdeling verder geoptimaliseerd door deze belichters te koppelen aan een Nela logistiek systeem. Het is de bedoeling de platen niet per drukpers maar per drukvel te organiseren. Daarvoor zullen 20 door een barcode te herkennen stackers worden ingezet. Die worden aangestuurd door de Heidelberg Prinect Business Manager die via de drukpers de operatoren eveneens permanent een overzicht biedt van de stand van zaken.De afdeling afwerking start begin februari met een nieuwe Heidelberg Stitchmaster ST 500 PRO. Deze machine vervangt een machine van de vorige generatie en zal samen met de reeds bestaande Stitchmaster ST 500 de productie van het nietwerk in drie ploegen verzorgen.Over Daneels Grafische GroepDaneels is een zelfstandig drukkerijbedrijf dat zich specialiseert in de productie en distributie van kwalitatief hoogwaardig, duurzaam commercieel drukwerk binnen de EMEA markt. Met een jaarlijkse omzet van 30 miljoen euro en een team van 160 medewerkers, behoort Daneels tot de grootste zelfstandige offsetdrukkerijen in de Benelux. In eigen beheer worden prepress, drukken en afwerking van een groot aantal soorten van grafische producten verzorgd, waaronder brochures, catalogi, magazines, posters, folders, boeken en POS materialen. Daneels is FSC, PEFC, ISO 14001, ISO 12647 en ISO 9001 gecertificeerd en produceert sinds de ingebruikname in 2011 van een eigen zonnecentrale met oppervlakte van 23.000 m2, energieneutraal.