Op Sign & Print Expo in het Nederlandse Gorinchem (van 14 tot 16 maart 2023) krijgen de 'klassieke' grafische bedrijven met 'De Drukkerij' een eigen paviljoen toebedeeld. Eén van de deelnemende partners,

Grafische Groep Matthys, heeft het initiatief genomen om de bezoekers van de beurs gedurende drie dagen kennissessies over foliedruk aan te bieden. De Bron Groep uit Uithoorn (met Romeyn Stansen en Foliedruk, NL) en Digital Printing Partners (DPP) uit Houten (NL) zetten mee hun schouders onder de sessies.

De beursstand van Grafische Groep Matthys (20 vierkante meter) wordt omgetoverd tot een 'Foliedruk Expertise Plein' van vijftig vierkante meter met drie partners als experts in foliedruk.

Elke beursdag zullen er kennissessies gebracht worden die de bezoekers meenemen in het verhaal achter hotfoil, Kurz digital foil, Scodix foliedruk en koudfoliedruk voor bijzondere grafische uitingen.

Op Sign & Print Expo in het Nederlandse Gorinchem (van 14 tot 16 maart 2023) krijgen de 'klassieke' grafische bedrijven met 'De Drukkerij' een eigen paviljoen toebedeeld. Eén van de deelnemende partners, Grafische Groep Matthys, heeft het initiatief genomen om de bezoekers van de beurs gedurende drie dagen kennissessies over foliedruk aan te bieden. De Bron Groep uit Uithoorn (met Romeyn Stansen en Foliedruk, NL) en Digital Printing Partners (DPP) uit Houten (NL) zetten mee hun schouders onder de sessies.De beursstand van Grafische Groep Matthys (20 vierkante meter) wordt omgetoverd tot een 'Foliedruk Expertise Plein' van vijftig vierkante meter met drie partners als experts in foliedruk. Elke beursdag zullen er kennissessies gebracht worden die de bezoekers meenemen in het verhaal achter hotfoil, Kurz digital foil, Scodix foliedruk en koudfoliedruk voor bijzondere grafische uitingen.