"Vincent heeft de afgelopen jaren binnen het bedrijf zijn sporen verdiend als sales verantwoordelijke voor Frankrijk en Franstalig België", stelt Grafische Groep Matthys in een persbericht.

Derde generatie

De familiale groep is een nichespeler in de grafische sector. Grafische Groep Matthys investeerde in 2008 in de koudfolie-druktechniek. Belangrijke investeringen volgden in 2016 en 2021.

"De ambitie om de toekomst van het bedrijf te professionaliseren is afgelopen twee jaar gegroeid. 2020 en 2021 waren immers jaren met veel extra uitdagingen die, ondanks de moeilijke marktomstandigheden, financieel gezond zijn ingevuld. Maar die voortdurend wijzigende omstandigheden brachten ook stof tot nadenken", klinkt het bij het familiebedrijf.

Grafische Groep Matthys is in handen van Pascal Matthys, Erik Matthys, Filip Matthys en Davy Matthys, telgen van de derde generatie.

Uitdagingen op lange termijn

"Het salesteam, Nancy Van Dijck, Bart Lauwaert en Vincent Servais, en productiemanagement - Hans Van den Bossche - hebben in 2021 samen initiatieven genomen om de lange-termijn-uitdagingen van het bedrijf in kaart te brengen. Dat heeft geleid tot een sterk plan en het steunen van de kandidatuur van Vincent om Grafische Groep Matthys richting de toekomst te loodsen", stelt de familie Matthys.

Pascal, Erik, Filip en Davy Matthys blijven eigenaar van het familiebedrijf en blijven actief betrokken in de dagelijkse werking.

"Vincent heeft de afgelopen jaren binnen het bedrijf zijn sporen verdiend als sales verantwoordelijke voor Frankrijk en Franstalig België", stelt Grafische Groep Matthys in een persbericht. De familiale groep is een nichespeler in de grafische sector. Grafische Groep Matthys investeerde in 2008 in de koudfolie-druktechniek. Belangrijke investeringen volgden in 2016 en 2021. "De ambitie om de toekomst van het bedrijf te professionaliseren is afgelopen twee jaar gegroeid. 2020 en 2021 waren immers jaren met veel extra uitdagingen die, ondanks de moeilijke marktomstandigheden, financieel gezond zijn ingevuld. Maar die voortdurend wijzigende omstandigheden brachten ook stof tot nadenken", klinkt het bij het familiebedrijf. Grafische Groep Matthys is in handen van Pascal Matthys, Erik Matthys, Filip Matthys en Davy Matthys, telgen van de derde generatie. "Het salesteam, Nancy Van Dijck, Bart Lauwaert en Vincent Servais, en productiemanagement - Hans Van den Bossche - hebben in 2021 samen initiatieven genomen om de lange-termijn-uitdagingen van het bedrijf in kaart te brengen. Dat heeft geleid tot een sterk plan en het steunen van de kandidatuur van Vincent om Grafische Groep Matthys richting de toekomst te loodsen", stelt de familie Matthys. Pascal, Erik, Filip en Davy Matthys blijven eigenaar van het familiebedrijf en blijven actief betrokken in de dagelijkse werking.