Voor het eerst sinds 2020 kan de vakbeurs C!Print Lyon, die normaal elk jaar georganiseerd wordt, weer in levende lijve bezocht worden. De beurs die oorspronkelijk voor februari 2022 gepland was, neemt nu eindelijk toch van 10 tot 12 mei de ruimte Eurexpo, in de buurt van Lyon, in. Gedurende drie dagen kunnen de bezoekers nieuwe producten ontdekken, lezingen bijwonen en netwerken. In 2020 telde de beurs meer dan 16.000 bezoekers, waarvan negen procent uit het buitenland.

Visuele communicatie

C!Print Lyon is in de eerste plaats de ontmoetingsplaats voor professionals uit de visuele communicatie, maar ook uit de textieldruk en de digitale druk op klein formaat. Bij de producenten voor grootformaatprinters vinden we Canon, Epson, Fujifilm, HP, Mimaki, Roland en swissQprint. Ook constructeurs van kleine printers zullen aanwezig zijn, zoals Konica Minolta, Riso en Ricoh. Koenig & Bauer, Kodak, EFI en Mutoh Europe (dat in Oostende gevestigd is) horen tot het rijtje nieuwe exposanten die de editie 2022 extra kleur zullen geven. Xerox daarentegen is dit jaar niet van de partij. Ook softwarebedrijven en afwerkingsspecialisten zullen zich op de beurs tonen, zoals Hybrid Software, Cadlink Technology Corporation, het Belgische Esko en Fotoba International. En de online drukkerijen ontbreken evenmin - het Nederlandse Print.com bijvoorbeeld dat op de Franse markt uitbreiding zoekt, tekent present.

Op de exposantenlijst van C!Print Lyon ook een handvol Belgische bedrijven: Dataline, Cosign, 3Motion en Bibliofilm. Kongsberg Precision Cutting System en de Spaanse dochteronderneming van Agfa hebben voor de beurs C!Print Madrid geopteerd, die van 26 tot 28 april 2022 plaatsvond.

Voor het eerst sinds 2020 kan de vakbeurs C!Print Lyon, die normaal elk jaar georganiseerd wordt, weer in levende lijve bezocht worden. De beurs die oorspronkelijk voor februari 2022 gepland was, neemt nu eindelijk toch van 10 tot 12 mei de ruimte Eurexpo, in de buurt van Lyon, in. Gedurende drie dagen kunnen de bezoekers nieuwe producten ontdekken, lezingen bijwonen en netwerken. In 2020 telde de beurs meer dan 16.000 bezoekers, waarvan negen procent uit het buitenland.C!Print Lyon is in de eerste plaats de ontmoetingsplaats voor professionals uit de visuele communicatie, maar ook uit de textieldruk en de digitale druk op klein formaat. Bij de producenten voor grootformaatprinters vinden we Canon, Epson, Fujifilm, HP, Mimaki, Roland en swissQprint. Ook constructeurs van kleine printers zullen aanwezig zijn, zoals Konica Minolta, Riso en Ricoh. Koenig & Bauer, Kodak, EFI en Mutoh Europe (dat in Oostende gevestigd is) horen tot het rijtje nieuwe exposanten die de editie 2022 extra kleur zullen geven. Xerox daarentegen is dit jaar niet van de partij. Ook softwarebedrijven en afwerkingsspecialisten zullen zich op de beurs tonen, zoals Hybrid Software, Cadlink Technology Corporation, het Belgische Esko en Fotoba International. En de online drukkerijen ontbreken evenmin - het Nederlandse Print.com bijvoorbeeld dat op de Franse markt uitbreiding zoekt, tekent present.Op de exposantenlijst van C!Print Lyon ook een handvol Belgische bedrijven: Dataline, Cosign, 3Motion en Bibliofilm. Kongsberg Precision Cutting System en de Spaanse dochteronderneming van Agfa hebben voor de beurs C!Print Madrid geopteerd, die van 26 tot 28 april 2022 plaatsvond.