Bart Bongaerts, mede-bestuurder van Campi Press en Grafix, wijt de problemen bij Campi aan de krimp in de sector. Het bedrijf schrijft al jaren - met uitzondering van 2017 - rode cijfers, zo laten de jaarrekeningen zien. Op nieuwsplatform Made in Kempen stelt Bongaerts: "Onze marges staan al een aantal jaren onder druk. Ondanks de inzet van al onze medewerkers en het opstarten van verschillende verbetertrajecten, blijft Campi Press nv verlieslatend." Er zou met vakbonden overleg plaatsvinden over een sociaal plan.

De commerciële activiteiten van Grafix gaan naar Koninklijke Em. de Jong, dat tot de grootste spelers behoort op de Europese markt voor retaildrukwerk. In 2011 nam het Nederlandse bedrijf een meerderheidsbelang in Mercator Press om haar positie in de Benelux te versterken en in 2018 werd nog het Duitse Jungfer Druckerei und Verlag ingelijfd.

Drukkerij Grafix en Campi Press werden in 1998 overgenomen door Bart en Tom Bongaerts van drukkerij Kempenland, waarbij de rotatiedrukwerkactiviteiten onder één dak kwamen in Dessel. Ze maken nu deel uit van de Grafische Groep Bongaerts. Daartoe behoort ook Drukservice Impressa in Herentals, dat actief is zakelijk drukwerk, magazines, boeken, labels en verpakkingen.

(beeld: Google Streetview)

Bart Bongaerts, mede-bestuurder van Campi Press en Grafix, wijt de problemen bij Campi aan de krimp in de sector. Het bedrijf schrijft al jaren - met uitzondering van 2017 - rode cijfers, zo laten de jaarrekeningen zien. Op nieuwsplatform Made in Kempen stelt Bongaerts: "Onze marges staan al een aantal jaren onder druk. Ondanks de inzet van al onze medewerkers en het opstarten van verschillende verbetertrajecten, blijft Campi Press nv verlieslatend." Er zou met vakbonden overleg plaatsvinden over een sociaal plan.De commerciële activiteiten van Grafix gaan naar Koninklijke Em. de Jong, dat tot de grootste spelers behoort op de Europese markt voor retaildrukwerk. In 2011 nam het Nederlandse bedrijf een meerderheidsbelang in Mercator Press om haar positie in de Benelux te versterken en in 2018 werd nog het Duitse Jungfer Druckerei und Verlag ingelijfd.Drukkerij Grafix en Campi Press werden in 1998 overgenomen door Bart en Tom Bongaerts van drukkerij Kempenland, waarbij de rotatiedrukwerkactiviteiten onder één dak kwamen in Dessel. Ze maken nu deel uit van de Grafische Groep Bongaerts. Daartoe behoort ook Drukservice Impressa in Herentals, dat actief is zakelijk drukwerk, magazines, boeken, labels en verpakkingen.(beeld: Google Streetview)