Met die HR-QuickScan ga je als bedrijf gerichter van start. De scan peilt wat er leeft op HR-vlak in de onderneming, van instroombeleid over loopbaanbeleid tot retentiebeleid en doorloopt de volledige HR-cirkel om een totaalbeeld te geven van de stand van zaken van het personeelsbeleid.

De bedrijven ontvangen bovendien een uitgebreid rapport met tips en adviezen op maat van jouw bedrijf, die de leidraad vormen om een gericht modulair HR-traject uit te stippelen.

Deze HR-QuickScan is gratis voor bedrijven behorend tot Paritair Comité130.

Meer info:

www.grafoc.be/werkgever/hr-beleid

Met die HR-QuickScan ga je als bedrijf gerichter van start. De scan peilt wat er leeft op HR-vlak in de onderneming, van instroombeleid over loopbaanbeleid tot retentiebeleid en doorloopt de volledige HR-cirkel om een totaalbeeld te geven van de stand van zaken van het personeelsbeleid.De bedrijven ontvangen bovendien een uitgebreid rapport met tips en adviezen op maat van jouw bedrijf, die de leidraad vormen om een gericht modulair HR-traject uit te stippelen.Deze HR-QuickScan is gratis voor bedrijven behorend tot Paritair Comité130.Meer info:www.grafoc.be/werkgever/hr-beleid