In deze 40 pagina tellende nieuwe brochure met soft-touch cover, wordt een overzicht gegeven van alle diensten die het sectorfonds biedt aan grafische bedrijven en medewerkers, waaronder opleidingspremies, HR-QuickScan, teamcoachings, LEAN, PrintmediaJobs, ... Daarnaast werd er een overzicht mee opgenomen van GRAFOC- én partnertrainingen.

Hiermee wil GRAFOC bedrijven aanmoedigen de juiste stappen te zetten in een actief en strategisch personeelsbeleid onder begeleiding van een organisatie en partners die vertrouwd zijn met de sector.

Via een direct mail actie ontvangen meer dan 1000 bedrijven deze week de nieuwe publicatie. Wie niet kan wachten kan de brochure nog vandaag en morgen gaan halen of inkijken op de grootformaatbeurs Sign2Com in Kortrijk. GRAFOC staat er op stand 415. Op de foto: David Benoit van GRAFOC op de stand op Sign2Com.

In deze 40 pagina tellende nieuwe brochure met soft-touch cover, wordt een overzicht gegeven van alle diensten die het sectorfonds biedt aan grafische bedrijven en medewerkers, waaronder opleidingspremies, HR-QuickScan, teamcoachings, LEAN, PrintmediaJobs, ... Daarnaast werd er een overzicht mee opgenomen van GRAFOC- én partnertrainingen.Hiermee wil GRAFOC bedrijven aanmoedigen de juiste stappen te zetten in een actief en strategisch personeelsbeleid onder begeleiding van een organisatie en partners die vertrouwd zijn met de sector.Via een direct mail actie ontvangen meer dan 1000 bedrijven deze week de nieuwe publicatie. Wie niet kan wachten kan de brochure nog vandaag en morgen gaan halen of inkijken op de grootformaatbeurs Sign2Com in Kortrijk. GRAFOC staat er op stand 415. Op de foto: David Benoit van GRAFOC op de stand op Sign2Com.