De GUA (Graphic Users Association) is een wereldwijde non-profit en merkonafhankelijke organisatie van en voor professionele gebruikers van workflow tools. GUA werkt wel zeer nauw samen met Kodak en dat valt af te lezen aan het seminarieprogramma van de gebruikersconferentie. GUA-leden, zowel Kodak Prinergy gebruikers alsook gebruikers van andere workflowoplossingen, delen tijdens de bijeenkomst onderling kennis en ervaring om elkaar te helpen.

Tijdens de drie dagen van de GUA Conference komen allerlei workflowaspecten aan bod in speciale tracks, workshops, panels, enz. Er is eveneens een labo-opstelling voor one2one-demo's. Naast medewerkers van Kodak staan ook andere sprekers geprogrammeerd in het seminariegedeelte zoals specialisten van marktonderzoeksbureau Keypoint Intelligence, Callas-software en Microsoft. Tijdens GUA wordt tevens 20 jaar Kodak Prinergy workflow gevierd.

De registratie voor GUA is geopend: https://guaconference.com

De GUA (Graphic Users Association) is een wereldwijde non-profit en merkonafhankelijke organisatie van en voor professionele gebruikers van workflow tools. GUA werkt wel zeer nauw samen met Kodak en dat valt af te lezen aan het seminarieprogramma van de gebruikersconferentie. GUA-leden, zowel Kodak Prinergy gebruikers alsook gebruikers van andere workflowoplossingen, delen tijdens de bijeenkomst onderling kennis en ervaring om elkaar te helpen.Tijdens de drie dagen van de GUA Conference komen allerlei workflowaspecten aan bod in speciale tracks, workshops, panels, enz. Er is eveneens een labo-opstelling voor one2one-demo's. Naast medewerkers van Kodak staan ook andere sprekers geprogrammeerd in het seminariegedeelte zoals specialisten van marktonderzoeksbureau Keypoint Intelligence, Callas-software en Microsoft. Tijdens GUA wordt tevens 20 jaar Kodak Prinergy workflow gevierd.De registratie voor GUA is geopend: https://guaconference.com