De drukkerij bevestigt daarmee de intentie om jaarlijks verslag uit te brengen over de eigen activiteiten op het vlak van duurzaamheid, voortaan telkens op het einde van het voorjaar.

Graphius is een verticaal geïntegreerde industriële drukkerijgroep en boekbinderij met afdelingen in Gent en Brussel, en omvat Geers Offset, Sintjoris, New Goff, Druk In De Weer, De Duurzame Drukker, Deckers Snoeck, Boone-Roosens en Etiglia. Graphius zegt een milieuvriendelijk productieproces van hoogkwalitatief drukwerk na te streven.

In het duurzaamheidsverslag bevestigt Graphius haar doelstelling om duurzaam en maatschappelijk verantwoord te ondernemen: met aandacht voor mens én milieu. Het behalen van de certificaten voor ISO 9001 (kwaliteitsmanagement) en ISO 14001 (milieumanagement) bekrachtigt de duurzame strategie.

Het duurzaamheidsverslag viel in de week van 20 juni samen met het Graphius magazine bij klanten van Graphius in de bus en is tevens digitaal beschikbaar.

De drukkerij bevestigt daarmee de intentie om jaarlijks verslag uit te brengen over de eigen activiteiten op het vlak van duurzaamheid, voortaan telkens op het einde van het voorjaar. Graphius is een verticaal geïntegreerde industriële drukkerijgroep en boekbinderij met afdelingen in Gent en Brussel, en omvat Geers Offset, Sintjoris, New Goff, Druk In De Weer, De Duurzame Drukker, Deckers Snoeck, Boone-Roosens en Etiglia. Graphius zegt een milieuvriendelijk productieproces van hoogkwalitatief drukwerk na te streven. In het duurzaamheidsverslag bevestigt Graphius haar doelstelling om duurzaam en maatschappelijk verantwoord te ondernemen: met aandacht voor mens én milieu. Het behalen van de certificaten voor ISO 9001 (kwaliteitsmanagement) en ISO 14001 (milieumanagement) bekrachtigt de duurzame strategie. Het duurzaamheidsverslag viel in de week van 20 juni samen met het Graphius magazine bij klanten van Graphius in de bus en is tevens digitaal beschikbaar.