De groep Graphius versterkt haar positie in Brussel en Wallonië met de overname van Dereume Printing die als kwaliteitsdrukkerij een sterke reputatie heeft op de Franstalige markt.

Dereume zal als afzonderlijke entiteit verder fungeren en zal in 2017 integreren binnen Drukkerij Boone-Roosens in Lot (onderdeel van Graphius sinds 2015) waar een nieuw pand wordt aangebouwd en waar nieuwe machine zullen worden geïnstalleerd. Met de overname gaat geen jobverlies gepaard en de voordelen worden gezocht op vlak van schaalgrootte en productiemogelijkheden.

Met de toetreding van Dereume Printing maken in totaal 8 drukkerijen onderdeel uit van Graphius, actief op drie productiesites.

Graphius stelt na de overname in totaal 270 mensen tewerk en realiseert een geconsolideerde omzet van 57 miljoen euro.

De groep Graphius versterkt haar positie in Brussel en Wallonië met de overname van Dereume Printing die als kwaliteitsdrukkerij een sterke reputatie heeft op de Franstalige markt.Dereume zal als afzonderlijke entiteit verder fungeren en zal in 2017 integreren binnen Drukkerij Boone-Roosens in Lot (onderdeel van Graphius sinds 2015) waar een nieuw pand wordt aangebouwd en waar nieuwe machine zullen worden geïnstalleerd. Met de overname gaat geen jobverlies gepaard en de voordelen worden gezocht op vlak van schaalgrootte en productiemogelijkheden.Met de toetreding van Dereume Printing maken in totaal 8 drukkerijen onderdeel uit van Graphius, actief op drie productiesites.Graphius stelt na de overname in totaal 270 mensen tewerk en realiseert een geconsolideerde omzet van 57 miljoen euro.