Paperland is een kwaliteitsdrukkerij in Ukkel met dertig medewerkers. Het bedrijf is in 1976 opgericht door Guy-Philippe de Ribaucourt in de kelder van het ouderlijk huis. Vandaag wordt het familiebedrijf geleid door de tweede generatie, Philippe de Ribaucourt.

"Met deze acquisitie gaat geen jobverlies gepaard, alle werknemers krijgen de gelegenheid mee te verhuizen naar Beersel", stelt Graphius.

De familiale groep van de broers Denis en Philippe Geers is uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met 550 mensen in dienst en zeven productiesites in België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Alliantie

Graphius Brussels en Paperland blijven als afzonderlijke entiteiten functioneren. Graphius Brussels wordt geleid door Joost Vandendriessche, de activiteiten van Paperland zullen verder worden aangestuurd door Philippe de Ribaucourt.

"De overname van Paperland is een weloverwogen stap en verruimt onze aanwezigheid in de Brusselse regio", stelt Joost Vandendriessche, de directeur van Graphius Brussels.

"De alliantie tussen Graphius en Paperland is op lange termijn essentieel voor onze medewerkers, onze klanten en onze leveranciers", zegt Philippe de Ribaucourt, de directeur van Paperland.

Paperland is een kwaliteitsdrukkerij in Ukkel met dertig medewerkers. Het bedrijf is in 1976 opgericht door Guy-Philippe de Ribaucourt in de kelder van het ouderlijk huis. Vandaag wordt het familiebedrijf geleid door de tweede generatie, Philippe de Ribaucourt."Met deze acquisitie gaat geen jobverlies gepaard, alle werknemers krijgen de gelegenheid mee te verhuizen naar Beersel", stelt Graphius.De familiale groep van de broers Denis en Philippe Geers is uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met 550 mensen in dienst en zeven productiesites in België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.Graphius Brussels en Paperland blijven als afzonderlijke entiteiten functioneren. Graphius Brussels wordt geleid door Joost Vandendriessche, de activiteiten van Paperland zullen verder worden aangestuurd door Philippe de Ribaucourt."De overname van Paperland is een weloverwogen stap en verruimt onze aanwezigheid in de Brusselse regio", stelt Joost Vandendriessche, de directeur van Graphius Brussels."De alliantie tussen Graphius en Paperland is op lange termijn essentieel voor onze medewerkers, onze klanten en onze leveranciers", zegt Philippe de Ribaucourt, de directeur van Paperland.