Op 25 april 2023 traden Rembrandt Verpakking en Remmicom Packaging toe tot Graphius Group, de familiale drukkerijgroep van de gebroeders Geers. "Met deze transactie verstevigt de groep haar positie op de verpakkingsmarkt", klinkt het bij de nieuwe eigenaar. Graphius is reeds actief in de verpakkingssector met de afdeling Lowyck (vlakkarton) in Oostende en Etiglia (labels) in Beersel.

Chocolade en bier

Rembrandt Verpakking in Aarschot is een familiebedrijf met meer dan vijftig jaar ervaring in de verpakkingswereld. Het bedrijf, van oud-eigenaar Carl Michiels, is gespecialiseerd in het bedrukken van vlakkarton en het verwerken ervan tot vouwdoosjes, sleeves, blisterkaarten, clips, enzovoort. Rembrandt werkt vooral voor de voedingssector (o.a. chocolade verwerkende industrie en brouwerijen). Remmicom Packaging is bekend als leverancier van onder meer patisseriedozen en aanverwante producten voor bakkerijen in binnen- en buitenland.

"Het partnership met Rembrandt Verpakking en Remmicom Packaging is een belangrijke stap voor onze organisatie en past in de diversificatiestrategie binnen de groep", zegt Denis Geers, de CEO van Graphius Group.

Hefboomeffect

"Rembrandt Verpakking en Remmicom Packaging blijven, onder leiding van Dirk Roosen, verder als afzonderlijke entiteiten bestaan, maar genieten voortaan van de schaalvoordelen van een grotere groep", stelt Graphius Group.

"Wij geloven dat deze transactie een hefboomeffect zal hebben op de verdere ontwikkeling van onze beide bedrijven", zegt Dirk Roosen, de CEO van Rembrandt Verpakking en Remmicom Packaging. "Onder de vleugels van Graphius Group is de continuïteit voor onze klanten en onze medewerkers op lange termijn verzekerd en kunnen we, met de blik op de toekomst, de nodige investeringen doen in materiaal, mensen en opleiding."

De twee bedrijven waren in 2022 samen goed voor een omzet van bijna tien miljoen euro met 43 werknemers.

(vlnr:) Dirk Roosen, Denis Geers, Carl Michiels en Philippe Geers.
Op 25 april 2023 traden Rembrandt Verpakking en Remmicom Packaging toe tot Graphius Group, de familiale drukkerijgroep van de gebroeders Geers. "Met deze transactie verstevigt de groep haar positie op de verpakkingsmarkt", klinkt het bij de nieuwe eigenaar. Graphius is reeds actief in de verpakkingssector met de afdeling Lowyck (vlakkarton) in Oostende en Etiglia (labels) in Beersel.Rembrandt Verpakking in Aarschot is een familiebedrijf met meer dan vijftig jaar ervaring in de verpakkingswereld. Het bedrijf, van oud-eigenaar Carl Michiels, is gespecialiseerd in het bedrukken van vlakkarton en het verwerken ervan tot vouwdoosjes, sleeves, blisterkaarten, clips, enzovoort. Rembrandt werkt vooral voor de voedingssector (o.a. chocolade verwerkende industrie en brouwerijen). Remmicom Packaging is bekend als leverancier van onder meer patisseriedozen en aanverwante producten voor bakkerijen in binnen- en buitenland."Het partnership met Rembrandt Verpakking en Remmicom Packaging is een belangrijke stap voor onze organisatie en past in de diversificatiestrategie binnen de groep", zegt Denis Geers, de CEO van Graphius Group."Rembrandt Verpakking en Remmicom Packaging blijven, onder leiding van Dirk Roosen, verder als afzonderlijke entiteiten bestaan, maar genieten voortaan van de schaalvoordelen van een grotere groep", stelt Graphius Group."Wij geloven dat deze transactie een hefboomeffect zal hebben op de verdere ontwikkeling van onze beide bedrijven", zegt Dirk Roosen, de CEO van Rembrandt Verpakking en Remmicom Packaging. "Onder de vleugels van Graphius Group is de continuïteit voor onze klanten en onze medewerkers op lange termijn verzekerd en kunnen we, met de blik op de toekomst, de nodige investeringen doen in materiaal, mensen en opleiding."De twee bedrijven waren in 2022 samen goed voor een omzet van bijna tien miljoen euro met 43 werknemers.