Na twee en een half jaar ontwikkelingswerk lanceert Graphius zich op de web-to-print met het nieuwe platform belprinto.be. De onthaalpagina is al klaar, de webshop zelf wordt in de loop van de volgende dagen operationeel. Professionele drukwerkinkopers kunnen er terecht voor klassieke producten in kleine formaten, die op offset- of digitale persen vervaardigd worden. "Het aanbod papierproducten zal echter verder gaan dan wat vandaag op de markt te vinden is. Bijvoorbeeld gekartonneerde boeken met omslag, genaaide producten, papieren die je elders niet vindt, enz.," zegt Denis Geers, CEO van Graphius. Alles wat op de website aangeboden wordt, zal intern vervaardigd worden.

De nieuwe webshop van de Belgische drukkerijgroep moet een tegengewicht vormen voor de concurrentie van de Europese internetdrukkerijen. Denis Geers: "Als traditionele drukker kun je niet meer zonder website, zeker niet op de B2B-markt. Heel wat Duitse en Nederlandse online drukkers halen immers niet onaanzienlijke volumes vanuit ons land binnen. En ik ben er me maar al te goed van bewust dat al onze klanten via die platforms gestandaardiseerde producten kopen. We hadden de uitrusting om ons in de web-to-print te lanceren. Het ontbrak ons alleen nog aan de software." Dat probleem is nu opgelost zodat Graphius zich bij de andere Belgische pioniers zoals Cartim en Snel voegt.

Na twee en een half jaar ontwikkelingswerk lanceert Graphius zich op de web-to-print met het nieuwe platform belprinto.be. De onthaalpagina is al klaar, de webshop zelf wordt in de loop van de volgende dagen operationeel. Professionele drukwerkinkopers kunnen er terecht voor klassieke producten in kleine formaten, die op offset- of digitale persen vervaardigd worden. "Het aanbod papierproducten zal echter verder gaan dan wat vandaag op de markt te vinden is. Bijvoorbeeld gekartonneerde boeken met omslag, genaaide producten, papieren die je elders niet vindt, enz.," zegt Denis Geers, CEO van Graphius. Alles wat op de website aangeboden wordt, zal intern vervaardigd worden.De nieuwe webshop van de Belgische drukkerijgroep moet een tegengewicht vormen voor de concurrentie van de Europese internetdrukkerijen. Denis Geers: "Als traditionele drukker kun je niet meer zonder website, zeker niet op de B2B-markt. Heel wat Duitse en Nederlandse online drukkers halen immers niet onaanzienlijke volumes vanuit ons land binnen. En ik ben er me maar al te goed van bewust dat al onze klanten via die platforms gestandaardiseerde producten kopen. We hadden de uitrusting om ons in de web-to-print te lanceren. Het ontbrak ons alleen nog aan de software." Dat probleem is nu opgelost zodat Graphius zich bij de andere Belgische pioniers zoals Cartim en Snel voegt.