Uit het persbericht:

Om de continuïteit te waarborgen zal de productie verder gezet worden op de huidige site in Nazareth tot minstens februari 2018 en zullen alle medewerkers van Drukkerij Schaubroeck aan boord blijven.

Over Drukkerij Schaubroeck

Meer dan honderd jaar geleden begon Gabriël Schaubroeck als drukker van gelegenheidsdrukwerk. Hij slaagde er met de jaren in zijn bedrijfje om te vormen tot een grafische onderneming gespecialiseerd in administratieve en ambtelijke formulieren. Meer dan een eeuw later is de naam Schaubroeck een begrip in de grafische wereld. De kleine drukkerij is uitgegroeid tot een polyvalente en moderne onderneming.Vanaf de jaren 2000 werd de expansie verder gezet met de overname van drukkerijen Van Eetvelde uit Sint-Martens-Latem, Van Wassenhove uit Oudenaarde en De Muyter uit Deinze. Momenteel zijn er 44 medewerkers tewerkgesteld.

Over Graphius Group.

Graphius Group is de overkoepelende structuur over een geheel van grafische bedrijven. Het idee voor centralisatie van diverse drukkerijen op één geïndustrialiseerde en goed gestructureerde productiesite is gegroeid vanuit de bedenking dat industrialisering, consolidatie en verticale integratie de enige mogelijkheden zijn om een rendabel grafisch bedrijf verder uit te bouwen in een mondialiserende economie met wijzigende communicatievormen.

Medio 2015 is binnen de Graphius Group een afdeling in Brussel bijgekomen, waardoor de klantenbenadering en -service in Midden- en Zuid-België een nieuwe impuls heeft gekregen.

Graphius telt meer dan 300 werknemers. Het Graphius productieapparaat omvat 113 recente Heidelberg druktorens en een volledig geïntegreerde boekbinderij.

Bron: Schaubroeck

N.v.d.r.: Drukkerij Schaubroeck realiseerde in 2016 een omzet van 6.629.694 euro. De winst van het bedrijf kwam voor het boekjaar 2016 uit op 258.751 euro.

Uit het persbericht:Om de continuïteit te waarborgen zal de productie verder gezet worden op de huidige site in Nazareth tot minstens februari 2018 en zullen alle medewerkers van Drukkerij Schaubroeck aan boord blijven.Over Drukkerij SchaubroeckMeer dan honderd jaar geleden begon Gabriël Schaubroeck als drukker van gelegenheidsdrukwerk. Hij slaagde er met de jaren in zijn bedrijfje om te vormen tot een grafische onderneming gespecialiseerd in administratieve en ambtelijke formulieren. Meer dan een eeuw later is de naam Schaubroeck een begrip in de grafische wereld. De kleine drukkerij is uitgegroeid tot een polyvalente en moderne onderneming.Vanaf de jaren 2000 werd de expansie verder gezet met de overname van drukkerijen Van Eetvelde uit Sint-Martens-Latem, Van Wassenhove uit Oudenaarde en De Muyter uit Deinze. Momenteel zijn er 44 medewerkers tewerkgesteld.Over Graphius Group.Graphius Group is de overkoepelende structuur over een geheel van grafische bedrijven. Het idee voor centralisatie van diverse drukkerijen op één geïndustrialiseerde en goed gestructureerde productiesite is gegroeid vanuit de bedenking dat industrialisering, consolidatie en verticale integratie de enige mogelijkheden zijn om een rendabel grafisch bedrijf verder uit te bouwen in een mondialiserende economie met wijzigende communicatievormen.Medio 2015 is binnen de Graphius Group een afdeling in Brussel bijgekomen, waardoor de klantenbenadering en -service in Midden- en Zuid-België een nieuwe impuls heeft gekregen.Graphius telt meer dan 300 werknemers. Het Graphius productieapparaat omvat 113 recente Heidelberg druktorens en een volledig geïntegreerde boekbinderij.Bron: SchaubroeckN.v.d.r.: Drukkerij Schaubroeck realiseerde in 2016 een omzet van 6.629.694 euro. De winst van het bedrijf kwam voor het boekjaar 2016 uit op 258.751 euro.