Het is officieel sinds 1 juli, de Graphius groep heeft L.Capitan overgenomen. Deze laatste behoudt haar naam en zal vanaf 7 juli als zelfstandige entiteit op het Graphius-terrein in Oostakker blijven werken. Terwijl al het personeel (ongeveer 30 mensen) de kans had om bij Graphius te gaan werken, accepteerden slechts 11 mensen het aanbod. Graphius nam ook enkele machines van L.Capitan over, vooral afwerkingsmachines. De offsetpersen en het oude gebouw van L.Capitan in Ruddervoorde worden verkocht.

Ter herinnering: L.Capitan werd in 2016 geboren uit de samenwerking tussen Captains of Printing en Lannoo Print, dat eind maart 2018 failliet ging.

Het is officieel sinds 1 juli, de Graphius groep heeft L.Capitan overgenomen. Deze laatste behoudt haar naam en zal vanaf 7 juli als zelfstandige entiteit op het Graphius-terrein in Oostakker blijven werken. Terwijl al het personeel (ongeveer 30 mensen) de kans had om bij Graphius te gaan werken, accepteerden slechts 11 mensen het aanbod. Graphius nam ook enkele machines van L.Capitan over, vooral afwerkingsmachines. De offsetpersen en het oude gebouw van L.Capitan in Ruddervoorde worden verkocht.Ter herinnering: L.Capitan werd in 2016 geboren uit de samenwerking tussen Captains of Printing en Lannoo Print, dat eind maart 2018 failliet ging.