De Nobele te Gent werd eerder - op 11 april 2018 -door de rechtbank in Gent failliet verklaard. De Nobele is gespecialiseerd in planafdrukken en heeft een copy- en scanservice. Graphoprint Services nam op 31 oktober van vorig jaar al het handelsfonds van de failliete PMR Group uit Elsene over. Graphoprint Services treedt naar buiten onder de overkoepelende merknaam All Printing Services.

All Printing Services is gespecialiseerd in kleinformaat digitaal print- en drukwerk in zwart-wit en kleur. Het bedrijf heeft winkels in heel België en is organisch en door overnames gegroeid. Bekende namen die onder de overkoepelende merknaam All Printing Services resulteren zijn Copyland, Mister Copy, BCD Express, DCopy, BCD Express en Graphoprint Services.

De Nobele te Gent werd eerder - op 11 april 2018 -door de rechtbank in Gent failliet verklaard. De Nobele is gespecialiseerd in planafdrukken en heeft een copy- en scanservice. Graphoprint Services nam op 31 oktober van vorig jaar al het handelsfonds van de failliete PMR Group uit Elsene over. Graphoprint Services treedt naar buiten onder de overkoepelende merknaam All Printing Services.All Printing Services is gespecialiseerd in kleinformaat digitaal print- en drukwerk in zwart-wit en kleur. Het bedrijf heeft winkels in heel België en is organisch en door overnames gegroeid. Bekende namen die onder de overkoepelende merknaam All Printing Services resulteren zijn Copyland, Mister Copy, BCD Express, DCopy, BCD Express en Graphoprint Services.